Unele se conformează cu asta pentru că pur și simplu le convine și nu au pretenții de la ele.
Daca ele se văd așa, de ce nu ar face și bărbații același lucru?
Corect asa e sys, eram uimit cand vedeam ca fetele trimiteau un baiat virgin sa stea cu una doar pentru sex, realy acel baiat ce va vedea in viitor in femei decat daca nu doar un obiect sexual atat
Si mie mi-au spus niste genii sa stau cu una pentru sex, ca cica asa e normal, stai cand iubesti cu un om nu doar pentru sex parerea mea, o fi si asta o nevoie umana dar nu asta e scopul omului sa faca sex parerea mea
Acei barbati care considera o femeie ca fiind obiect sexuale nu au respect nici pentru ei deoarece nu se gandesc ca si ei la randul lor din "obiectul ala sexual" au iesit, acel obiect sexual i-a dat viata si la leganat pe brate. Oameni prost crescuti si care sigur a primit educatie de la un tata violent si alcoolic sau o mama de moravuri usoare fara stima de sine de la care alta pretentie decat ce are intre picioare nu ai cum sa ai
Eu nu le consider obiecte sexuale. Masinile de spalat n-au cum sa fie obiecte sexuale.
Nu toata lumea face asta. Barbatii de genul au parte doar de femei de genul. Se merita reciproc
anonim_4396 întreabă: