| DimaondRax a întrebat:

De ce este grav sa faci sex cu verisoara daca e frumoasa si te iubeste, daca si tu o placi de ce sa nu existe o relatie chiar daca sunt verisori nu au aceisasi parinti.Ce pareri aveti dau funda!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ii nimic grav daca sunteti de acord de ce nu? incestul nu e un lucru grav o sa se aprobe in curand asa ca sa nu aud pe credinciosi ca e ceva grav

26 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

Ahahahahaha, ha, cat ma poate amuza faza cu sexul cu rudele.
Si uite-asa e plina lumea de debili, idioti si imbecili.

caramela
| caramela a răspuns:

E pacat sa te culci cu rudele de sange.
alte fete nu sunt decat verisoarele?
curios cum gandeste tineretu in ziua de azi.

| NeWbiE2111 a răspuns (pentru madyddd):

laughing asa e

| neutrino a răspuns:

Daca parintii nu sunt frati, atunci cei doi tineri nu sunt verisori primari. Exista totusi situatii in care tinerii, si nu numai, trebuie sa faca apel si la functiile capului, nu trebuie sa se lase numai pe ce spune inima.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca s-ar putea sa ramana insarcinata iar copiii proveniti din parinti cu aceeasi grupa de sange se nasc retardati.

| dani13 a răspuns:

Frate intrebarea asta pare a fi pusa la misto laughing

Răspuns utilizator avertizat
| g4mma a răspuns:

Pai nu e grav, la fel cum nu ar fi grav sa faci sex si cu mă-ta ca doar si ea e frumoasa si te iubeste.

| Laura927 a răspuns:

Haha am vazut si cealalta intrebare aia cu "piscina dar nu gomflabila "hahahhaha pana la urma tea convins ca te iubeste? folositi prezervativul sa nu iasa copii idioti! si departe de parinti daca nu vertical sa va vorbeasca pana la sfarsitul zilelor!

| HueyFreeman a răspuns (pentru anonim_4396):

Bineinteles ca incestul nu-i nimic rau...pana se naste un copil handicapat. (fizic sau psihic)

| mihaitzacristian a răspuns:

Eu iti zic un lucru vara vara pan'la gara da se mai urca varu pe vara sa stii

| AnalbagBannatPeNedrept a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e bine ca fac copii prosti, asa ca tine

| CorneliaC a răspuns:

Poate ca o sa se aprobeze incestul, dar mie mi se intoarce numai cand ma gandesc ca e sange din sangele meu. Nu stiu cum puteti sa va ganditi la asa chestii, nu mai gasesti fete?

| TwiXXXie a răspuns:

Logica ta ma impresioneaza....normal ba ca daca sunt verisori nu au aceiasi parinti, tot incest este, nu este ok din punct de vedere religios(al Bibliei) si nici din punct de vedere moral

| CautFataD a răspuns (pentru TwiXXXie):

Nu sunt religios eu sunt dumnezeu nu mi-e frica de voi si nici de dumnezeul vostru!

| CautFataD a răspuns:

Daca vreau sa fac sex cu varamea e treaba mea nu va priveste pe voi eu sunt dumnezeu nu mi-e frica de nimeni si copil nu o sa fac cu ea poate vream numa sex ce stiti voi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru HueyFreeman):

Sa stii ca ma impresionezi laughing cum sa se nasca copii handicapati? Copii handicapati se nasc din cauza unor probleme la nivel cromozomial.Sunt atatea cazuri de verisori sau frate cu sora care au o familie si au un copil si nu e handicapat.Deci de unde mentalitatea cu copii handicapati?

| HueyFreeman a răspuns (pentru anonim_4396):

In primul rand nu este o sansa de 100% sa se si intample. In al doilea rand, casatoria intre veri primari este permisa, fiindca ei nu prezinta acest risc. In al 3 lea rand acele "atatea cazuri de frate cu sora" nu exista.

| Marrythenight a răspuns (pentru madyddd):

Tu numai sa spui incontinuu hahahahah stii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SaveOurSouls):

Nu te supara, dar sincer nu cred ca interseaza pe nimeni parerea lui Dumnezeu asa ca te-as sfatui sa lasi eseurile religioase pentru cand mergi la biserica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru HueyFreeman):

Cum nu exista in ce lume traiesti? .....in america e la ordinea zilei.Ce oameni.Macar spune ca nu esti de acord cu incestul dar nu spune ca nu exista asa ceva.

| Mariiaamariiaa a răspuns:

Verii primari nu au aceeasi parinti si au in comun un numar mic de gene. Daca in familie nu sunt boli genetice grave si atata timp cat nu se face o practica din asta nu e nici o problema. Dpdv legal te poti si casatori cu ea deoarece sunteti rude de gradul 4. Relatiile dintre verisori sunt foarte frecvente si nu e ceva iesit din comun sa ai o relatie cu o verisoara/un verisor. Traim in secolul 21 si ar trebui sa renuntam la mentalitatile invechite si sa gandim limber. Ai dreptul sa faci ce vrei atata timp ca ceea ce faci nu ii afecteaza pe ceilalti, si nu vad de ce i-ar afecta daca ai avea o relatie cu o verisoara. Doar persoanele inguste la minte mai au asemenea conceptii. Grav ar fi sa ai o relatie cu mama/tata sau frate/sora. Cu verosorii nici macar nu poti zice ca e incest. Asa ca persoanele care afirma ca ies copii si probleme si tot felul de aberatii le recomand sa se mai documenteze. Succes!

| CosminC86 a răspuns (pentru caramela):

E pacat ca ce? Daca ei se iubesc si vor sa aiba o relatie e problema lor.

caramela
| caramela a răspuns (pentru CosminC86):

Adica in opinia ta nu este pacat sa te "culci" cu rudele de sange?
Hmm..asa sa fie cum zici tu, eu am o alta opinie.
O zi bunahappy

| CosminC86 a răspuns (pentru caramela):

O verisoara nu trebuie sa fie neaparat ruda de sange cu tine. In fine, in concluzie nu am nimic impotriva nici cu rudele de sange, daca ei se iubesc este problema lor, nu inteleg ce te intereseaza pe tine. O zi buna si tie iti doresc.

| CosminC86 a răspuns (pentru madyddd):

Tu esti exemplul perfect.