| RenesmeeC a întrebat:

De ce este importanta iubirea in existenta omului?

Răspuns Câştigător
| Iwishtoknow a răspuns:

Uneori cred ca este motivul pentru care traim, ca traim doar pentru a iubi o persoana anume-sufletul pereche.
Consider ca e un motiv mai plauzibil decat motivul ca iubind si iertand ajungem in Raihappy Funda?

13 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Ca sa nu ne facem rau unul altuia sau ca sa nu fim ca animalele!

| mona a răspuns:

Ca,sa para viata mai frumoasa.

| crissa20 a răspuns:

Iubire in existenta omului este importanta deoarece ea ne inspira, ne cultiva, ne face sa fim mai buni, sa avem principii si sa traim dupa niste regului...

| DiazAndreea a răspuns:

Pentru a asigura continuitatea omului, sa nu dispara omenirea si ca sa fim fericiti

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Pentru ca te face sa te simti bine; gandeste-te numai cat s-a scris pe tema asta, cate carti, cate piese sau cate filme sunt cu tema iubirii. e singurul lucru important in viata. poti sa ai prieteni, la un moment dat fiecare se retrage la casa lui, te mai intalnesti doar la o bere/cafea cu ei si daca nu ai pe cineva langa tine ramai singur si poti avea toate bogatiile din lume, dar nu te simti fericit de unul singur.

| Azµre a răspuns (pentru mona):

Frumos răspuns happy Bravo.
Să nu ajungem să fim animale.

| Denisadeny1 a răspuns:

A iubi inseamna a trai viata celuilalt. Sa uiti de tine si sa te daruiesti cu totul celuilalt fara a astepta vreodata ceva in schimb, aceasta este adevarata iubire care te inalta si te purifica de tot ce e murdar in lumea aceasta.

| loredanabogdanel a răspuns:

Oricum viata asta e ste destul de grea... daca iubim pare totusi mai usoara!

| ReiVaN a răspuns:

Sta la baza existentei omului...sau macar asa cred eu

| Sticket a răspuns:

Pentru ca altfel am fi roboti lipsiti de sentimente.

| DDCC a răspuns:

Este soluție pentru sedentarism, pentru ca omul să nu-și petreacă viața singur și nefericit. În plus în doi, partenerii trec mai ușor peste toate greutățile vieții.
Cert este că nu există o definiție exactă pentru acest sentiment uman, totul este determinat în funcție de ce simte o persoană.

| persseuss a răspuns:

Pentru ca nimic pe lumea asta nu iti da acele trairi ::X

| Alexandru0007 a răspuns:

Ca sa fie viata mai frumoasahappy

Întrebări similare