anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce femeia,in casnicie, tine mai mult la copil decat la sotul ei? Daca ar tine la amandoi de la egal la egal ar fi mai bine si nu ar mai exista divortul?

16 răspunsuri:
| Goete a răspuns:

Cine ti-a spus ca tine mai mult la copil?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Goete):

Pai din ce vad eu in realitate, majoritatea asa fac. Femeia tine mai mult la copil decat la sot.La sot poate sa renunte daca nu se mai inteleg sau daca se inseala, dar la copil niciodata, Doar in cazuri speciale in care si femeia isi inseala barbatul.

| raMLesS a răspuns (pentru anonim_4396):

"La sot poate sa renunte daca nu se mai inteleg sau daca se inseala, dar la copil niciodata" si sotul la fel.

| Opșașa a răspuns:

Mi se pare normal ca femeia sa iubească mai mult ce a ieșit din ea decât ce a intrat

| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Trebuie sa ai probleme la mansardă sa fii gelos pe faptul ca o femeie își iubește copilul. E normal ca își iubește copilul știind prin câte a trecut pentru a îl avea. Gândește-te ce conexiune specială se creează între o femeie și copilul ei, copilul în pântec simte tot ce simte și mama. Gândește-te la naștere, fie ca este cezariană sau naștere normală. Durere exista în ambele cazuri. Deci, lasă tâmpeniile. Iubirea de soț este una, iubirea pentru copil este alta!

| RAY a răspuns:

Ala e doar un provider care creste copilul altuia

| Freya1 a răspuns:

Nu toate tin mai mult la copil decat la soț. Doar ca sotul nu trebuie schimbat de pampers,sa stai după el sa nu se lovească, sa il legeni sa adoarmă, sa il ti in brate, sa ii dai cu lingurița si atunci normal ca in anumite momente ii acorzi un pic mai multă atenție, dar asta ar trebui să facă si el ca e si a lui.
Tu la ce te referi prin "tin mai mult la copil?"

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Freya1):

Eu ma refer la gradul de iubire. Daca sotia are tine la fel, cu acelasi grad de dragoste, si la sot si la copil, atunci ar fi o casnicie reusita.

| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

E o intrebare atat de ciudata incat mi-a trebuit o zi sa ma gandesc cum sa explic rahatul asta.
E un stiu ce varsta ai, daca ai copii sau sti cum functioneaza relațiile.Dar nu ai cum sa iti iubesti copilul cum iti iubesti soțul său invers. Fata de adultul de langa tine ai atracție fizică, sexuală, sunteti egali, v-ati ales unul pe altul etc.Cu copilul e altceva, fata de copil simti o iubire protectiva pentru ca il ti in burta 9 luni,tu ii dai viata,il înveți să vorbească,sa meargă ii clădește un viitor sau ii "asfaltezi" un drum in viata etc.El nu ti-a cerut să îl faci,el nu ti-a cerut să vină pe lumea si cu toate astea mai ales cand e mic iti ofera bucuri,afectiune, Dragoste fara sa iti fie dator.
Într-adevăr, mai sunt altercati intre părinți si copii cand sunt mari pentru ca mentalitatea se mai schimba, anturajul il debusoleaza dar in cel mai rau caz rupeti legătură o perioadă, dar nu ai cum omenește posibil sa nu il ajuți si îndrumi daca e o bucățică din tine.Pe bărbat da,trebuie sa il iubesti si respecți daca merita si face si el la rândul lui asta,dar daca nu, nu ai nici o datorie fata de el,ca ati venit separat pe lume,nu v-ati dat unul altuia viata, sunteti egali in drepturi si el ar fi trebuit să fie stalpul De care sa te ti si care sa te ajut la construirea personalitati copilului nu sa iti faca scandaluri, sa te insele, sa iti bara joc tin, ca femeia nu e calul de sacrificiu si nu are de ce sa se sacrifice pentru un adult in toata firea străin ei ce nu ii răsplătește cu nimic eforturile si ce ea ii ofera.Noi ca adulți ne alegem reciproc ca si parteneri, copilul nu alege cand sa se nas ca si in ce familie iar daca tu ca si adult iti asumi responsabilitatea de a aduce pe lume un om ai si obligatia de al modela, creste, ajuta si iubi.

anonim_4396

"Fata de adultul de langa tine ai atracție fizică, sexuală, sunteti egali, v-ati ales unul pe altul etc."

Adica sotii se iubesc doar atunci cand fac sex?

Asta ai inteles tu din tot ce am spus, ok.
Da, si atunci se iubesc oameni cand fac sex, sau daca fac sex.
Dar tu ce probleme ai de pui astfel de intrebare? Esti gelos pe un copil?

anonim_4396

Nu,sunt gelos ca sotia nu poate tine la fel de mult, cu acelasi grad de iubire si pe sot si pe copil.Asa ar fi o casnicie potrivita.Asa sa se intample si cu sotul.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Divorțul nu apare din cauză că femeia nu ține la amândoi la fel de mult, apare din nșpe mii de motive, și de cele mai multe ori e vina amândurora. Pui niște întrebări lipsite de orice sens, nu înțeleg cum îți funcționează tărtăcuța. Sau dacă îți funcționează...
Ceva e în neregulă acolo, oricum.

Viata de cuplu nu se încheie la un copil,si da,daca femeia nu ii mai acorda atentie soțului,nu ii mai acorda afectiune, sex, Nu se mai îngrijește pe ea, nu mai vorbeste de altceva înafara de copil si de cum face el caca clar e o problema.Dar daca isi face datoria de mama si ii poarta grija, il iubeste e perfect normal si si tu ca părinte daca ai vrea ca ea sa te vada si perceapă altfel ar trebui să îi mai preiei din sarcini si sa o ajuți.

anonim_4396

Si daca imi indragesc sotia, o ajut, ii fac gesturi romantice, o fac sa zambeasca, ea o sa se poarte in acelasi fel cu mine.

Pai nu e normal?