Ar fi multe de spus, dar cele mai multe se pot reduce la doua cuvinte: conditionare sociala.
Un mic exemplu: o familie cu o fata si un baiat, sa zicem ca ea de 16-17 ani, el de 12-13. Trebuie sa intru in detalii?
Exemplu 2, o alta familie, tot cu o fata si un baiat, el de 18-19 ani, ea de 14-15, trebuie sa intru in detalii? Doar o expresie a lui, catre prieteni: "ba, il trasnesc pe ala care o atinge pe sora-mea".
Conditionare sociala, superstitii, prejudecati, religie, autoritate, etc.
Nooo, ca femeile nu se supara niciodata de altfel. macar barbatii se supara din motive rationale nu din tampenii precum femeile.
Si nu inteleg de unde ai tras tu concluzia ca barbatii nu iubesc la fel de mult ca femeile. Intrebarea asta este rezultatul propriilor tale frustrari, nu generaliza
Sa stii ca nu-i mereu la fel, daca tu ai trecut printr-o anumita situatie, nu inseamna ca trebuie sa generalizezi. Suntem oameni intre oameni, unii tolereaza si sunt destul de calmi, altii se irita repede, nu conteaza daca suntem femei sau barbati, fiecare cu toanele lui.
Asta este o parere numai a ta. Daca ar fi cum spui divorturile ar fi o amintire.
Pentru ca i luati de prosti si stiti sa le manipulati mintiile unul destept ar zice ca nici nu are nevoie de nevasta pentru ca stie ca va avea balamuc in casa si probleme in plus.
Intrebarea este una buna,de ce accepta unele au copii si de aia accepta, altele vor saisi continue casnicia, altele sunt intretinute si de aia sunt multe motive, sa stica barbati iubescmai mult asta e dovedit un barbat iubeste mai rapid, e mai romantic, sufera de mii de ori mai mult voi azi va despartiti maine cu altu am vazut atatea cazuri la viata mea, eu cred ca tu dramatisezi mult, si voi gresiti e ceva uman
Pt ca noi suntem orgoliosi!
Asta nu inseamna ca iubim mai putin, cum afirmi tu.
Cineva trebuie sa accepte prostiile altora si sa ierte si asta numai femeile o pot face
Pentru ca noi barbatii suntem mai orgoliosi si ne e putin aiurea sa ne aratam dragostea asa. Nu ar fi aiurea sa vezi un baiat care sa scrie peste tot: love, te iubesc x si alte d-astea? dar daca vezi o fata ca deseneaza love x in zapada nici nu o bagi in seama ca ti se pare NORMAL ca ea sa faca gesturi de gen.
Serios?!? Eu una nu accept multe de la iubitul meu si nici supararea nu'mi trece prea repede. Asa ca probabil majoritatea o fac din naivitate si din disperare din cauza fricii ca o sa fie parasite. Dar stiti ce fetelor barbati in lume sunt destui asa ca decat sa stai sa induri si sa suferi mai bine iei masuri.
Pai noi trecem repede peste pentru ca nu avem intre picioare un penis de care sa ne impiedicam.
pentru ei e mai greu sa stranga penisul la spate sa formeze in fata o pasarica, si na...ei arunca cu banii euroii dolarii si noi cand vedem banii euroii dolarii, ne cracim mai bine si da, d-astea, si iubim mai mult, ca sexul trebuie sa fie pe banii.
Generalizari puerile. Si barbatii accepta o sumedenie de cacaturi de la femei, si multi barbati iubesc unele femei mai mult decat ii iubesc ele, iar cu supararea peste care voi treceti, s-o lasam mai moale. Nu stiu daca face vreun barbat circul monstruos si isterico delirant pe care il face o femeie suparata. Cred ca de-aia aveti si impresia ca va pasa mai mult.
Ce te-au trolat masculii, cred ca i-ai prins intr-una dintre zilele "deosebite" din luna.
Bine, daca nu o spuneau ei, o spuneam eu. Femeile si barbatii gresesc la fel si la fel de mult. Nu exista unii care sa sufere sau sa ofere mai mult decat ceilalti. Cu totii suferim si la randul nostru, ranim. Cam asa stau lucrurile. Iar tu daca ai gasit un baiat care te-a facut sa suferi, treci la celalalt, si tot asa, pana cand vei gasi unul care sa iti ofere ceea ce iti doresti.
Tu nu vezi ca de fapt si Barbatii trec peste multe lucruri care voi le credeti oki.Barbatii se supara mai greu stai lina ca daca ar face asta de cate ori a-ti merita ar fi nebunie curata cu ei. Acum pot sa iti spun ca si ei trec peste dar mai sunt si ecxeptii sau care vor sa faca pe Desteptii.
Depinde la ce te referi! Spre exemplu in legatura cu inselatul cind un barbat te inseala se iarta nu e frumos ce a facut dar asa sunt barbati cind li se ofera din 100 daca refuza 1 dar nu bag mina in foc nici pentru ala, o femeie cind inseala e mai grav, femeia o cauta ea pina nu ridica ea coada barbatul nu are ce face, orice barbat incearca dar daca femeia refuza nu ai ce face deci nu se compara un barbat si o femeie la capitolul asta! si e si urit cind auzi ca o femeie a inselat toata lumea te face cu.a dar un barbat spune a gresit si el ce sa-i faci!
De ce,barbatii nu accepta si ei,la randul lor,atatea de la femei?
Nu poti generaliza,crede-ma.
Femeile se plang de o mie de lucruri pe zi cu aerul ca n-o fac si asteptand consolare,in timp ce barbatii nu se plang niciodata, ei doar rabufnesc cand intreci masura!
Cauta linia de echilibru si nu cauta sa pozezi in victima, un barbat nu va sta langa o femeie care ii inspira mila.
Si cand ierti un barbat, fa-o din tot sufletul, nu pe jumatate si nu ca sa urmaresti viitoare avantaje.Pentru ca atunci cand un barbat te iarta, el e cinstit, chiar te iarta!
Sunt femeie ca si tine, dar am tot respectul pentru barbatii adevarati.
Ca si pentru femeile adevarate, dar sunt tot mai putine.
Daca un om din Anglia, Franta sau unde ne fac tiganii de rusine aud de Romania, automat se gandesc la tigani, ei nu stiu ca sunt si oameni educati. Aceeasi greseala o faci si tu.