| Johnny1033 a întrebat:

De ce femeile ce urăsc bărbații caută relații cu ei...?

8 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Suntem 7 miliarde și pe pământul ăsta cum poți să spui o așa prostie?

Femeilor le plac bărbații așa cum și nouă bărbaților ne plac femeile în egală măsură.

| 1onur a răspuns:

Eu nu vad femei care fug de bărbați pe străzi dar văd bărbați care aleargă după femei.

| Nyarlathotep a răspuns:

Femeile care urasc barbatii, urasc barbatii. Nu urasc si munca lor, nu urasc banii pe care ii produc, nu urasc toate celelalte chestii pe care o astfel de femeie le poate exploata de la sexul pe care aparent il uraste.

Chiar daca o femeie ma uraste asta nu inseamna ca nu va incerca sa ma convinga sa muncesc pentru bunastarea ei, sa donez rodul muncii mele pentru nevoile ei marunte, sa dedic timpul si efortul meu pentru comfortul ei, TOATE ASTEA in timp ce ea ma uraste si mi-ar lua beregata si pentru un simplu stranut. Simpla existenta a mea o determina sa caute 1001 de motive si metode cum sa ma termine cat mai repede dar asta nu inainte de a incerca sa exploateze cat poate de le mine.

Sau sa gaseasca motive si metode sa ma injoseasca cat mai mult in timp ce eu ii finantez existenta. Exista astfel de femei, si trebuie bineinteles, EVITATE!

| Madaxo97 a răspuns:

De nevoie

| Violleta2022 a răspuns:

Total pe dos!
femeiele care urasc barabtii fug de ei, nu-i cauta!

| FindMyName a răspuns:

Oh, de fiecare data cand mă trezesc, intru pe TPU, sa vad ce probleme existențiale are pământul ăsta, mai vad si cate o tâmpenie de mă gândesc pe urma, de unde o scoateți?

| simplaexistenta a răspuns (pentru FindMyName):

Răspunsul zilei, ti-as da funda

| TobiasCotoi a răspuns:

Nu exista asa ceva niciodata, gandeste inca odata