| mariusgorja12 a întrebat:

De ce femeile fug de mine cand ma vad? eu nu fac nimic gresit (pana si fetele care nu ma cunosc fug!

17 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| GambleR40792 a răspuns:

Cred ca mai nou trebuie sa o invatam noi pe Violetta sensul cuvintelor dintr-o propozitie ca nu se mai poate cu tine laughing) e un fenomen cu ea e JALE

| darrio2007 a răspuns (pentru GambleR40792):

Cand n-ai habar sa raspunzi la intrebare, e normal sa ataci pe cineva care i-a raspuns logic si normal, la o asemenea intrebare.

| darrio2007 a răspuns:

Poate esti urât.

| GambleR40792 a răspuns (pentru darrio2007):

De ce femeile fug de mine cand ma vad? - Violetta raspunde din cauza comportamentului sau a vocabularului, omule spune clar cand ma vad, nu cand vorbesc, e nebuna femeia

| Fatamuntilor a răspuns:

PAI depinde de felul in care arati!
Un profesor spunea ca nu trebuie sa ai haine de firma, dat trebuie sa fie curate si ingrijite!
Parul sa fie curat si pieptanat. Daca porti barba, poate e neingrijita!
Lucreza la aceste aspecte!
Asadar! Haine curate, o igiena corespunzatoare, un vocabular adecvat!
Poate nu gasesti modul de abordare corespunzator!

| jorgedoliu465 a răspuns:

Esti urat

Femeia este normala, are experiență de viață. Nu ea este nebuna. Tu nu ești pe placul femeilor. Probabil felul cum te îmbraci, cum mergi etc.

Are probleme psihice, nu vezi ca nu stie sa inteleaga un text, ce spune ala in intrebare si ce raspunde ea, am impresia ca si tu esti cam prost asa ia-te de mana cu ea, va potriviti

Băiete, problema este la tine. Și ea ca și mine, am trecut prin viață asta mai mult decât tine. Daca ești naiv( )si nu îți plac sfaturile primite, mai bine nu mai ieși pe strada, că sperii fetele.

| darrio2007 a răspuns:

Cedez acum.

Cedeaza si pleaca ai si un ignore daca nu stiai

Pa si pusi.

Nu am ignore, dovada ca ti-am raspuns, tinere.

Nu e prima oara cand nu citeste o intrebare si raspunde pe langa, ce nu intelegi, esti si tu stabilit langa canguri si nu intelegi limba romana?

Inteleg foarte bine limba română, poate mai bine decat tine. Mai ales ca nu apelez la jigniri pe site cum faci tu.