Ba da fac, dar cu băieții șmecheri nu cu băieții timizi, naspeti și cuminți! Pe fete le atrag gunoaiele, nu oamenii foarte civilizați și cu bun simt la modul excesiv.in schimb femeile căuta seriozitate,maturitate,nu bad boys și toți boschetarii! Tu trebuie să îți cauți o femeie nu o fata,că fetelor nu le plac băieții cuminți,rușinoși in majoritatea cazurilor,numai dacă e bogat,pe interes. Tu nu înțelegi că timiditatea excesiva este un "handicap în zilele noastre"? Sau sa nu ai personalitate!? Tot un handicap este,fiindcă nimeni nu o sa stea cu un om plictisitor sau foarte tăcut, fetele sunt învățate sa fie distrate, învățate cu bani de la sponsori, de la foști iubiți, așa primesc unele educație de la părinții lor sa caute nu mai cu bani, gândește-te că munte fac și 2000-3000 de euro pe lună zvu only și cu videochat,și din ce in ce mai multe sunt care fac așa ceva,e chiar alarmant,tu crezi că o să se uite vreodată o fata de tipul ăsta la tine,la un timid,care nu te cunoaște nimeni?
Fete cuminți ca tine nu prea găsești,alea de regula ori au probleme la mansarda,ori sunt total controlate de părinții lor comuniști,și dacă găsești alea tot la Alpha Boys va trage,nu la tine,ele te considera ca și o fata,nu masculin,că sa le atragi trebuie sa emani atitudine și masculinitate in jurul tau,sa te respecte lumea din jur, din zona, și așa mai departe, daca ești luat peste picior de unu și de altul ele afla, și te evita.
Nu știu câți ani ai dar trebuie sa lucrezi mult la aspectul fizic și la confidenta, mentalitate.
Daca o sa umbli cu mai multe fete o sa te caute,dar când nu te baga nimeni in seama nici ele nu sunt interesate.
Trebuie sa faci cumva sa le atragi,sa stârnești curiozitate,dar nu ai calități,nu ai abilități sociale,așa ești tu,și foarte greu te vei schimba crede-mă. Nu am nimic cu tine,eu îți spun adevărul absolut,că și eu de multe ori am fost timid și am pierdut extrem de multe,eu am fost și smecheras, la mine depresia a fost problema,că eu agățăm multe fete pe net,așa că eu știu mai bine decât mulți de aici cum sta treaba. Foarte rar poți găsi o fata că tine,trebuie sa fi foarte bun la ceva sa atragi respect de la oameni,când atragi respect de la oamenii din jurul tau,când ai fie și realizări mici se afla,și informația ajung și la munte fete,dar noi daca nu facem nimic să ieșim din zona de confort,sa luptăm,atunci nici ele nu vor face nimic și îți vor da seen când le scrii,că așa stau lucrurile. Fa un sport de contact sa prinzi încredere multa in tine și totodată citește multe cărți de dezvoltare personala, și într-un an de zile, chiar câteva luni sa vezi că o să te schimbi încet încet. Daca stai pe TPU ca un autist, nu o să schimbi nimic la tine. Fa ceva acum cat ești tinar, după 25 de ani va fi foarte greu să te mai schimbi.
La cate primesc ele, de ce ar trimite un mesaj, daca ele trimit baieti spun ca e curva, daca fata nu raspunde e materialista
Fiindca barabtii sunt vanatorii de mii de ani si ei fac intotdeauna primul pas sa cucereasca femeia.
Un barbat care nu-i capabil nici atata lucru, este destinat sa moara singur si trist, fiindca nefiind capabil sa deschida gura si sa cuceraesca o femeie nu va fi capabil nici sa isi intretina familia sau realizeze ceva in viata.
Lăsațil ma pace veniți cu tot felul de prosti la el si îl nenorociți cu rahaturile voastre ca domne vânător ca domne respecta de la alți ca fel și fel de prosti mai lăsați rahaturile astea cu alfa și fel și fel de prosti.
N-ai tik tok nu stii ce circula acum o luna - si fetele raspund si dau mesaje baietilor, dar cei urati n-au de unde sa stie lucrul asta, cauta sa citesti
Pentru ca abordarea celuilalt sex implica si eventualul refuz. Acel refuz, doare, cateodata lasa si traume. Femeile evita aceasta durere, o evita ca ciuma. Din acest motiv, barbatilor le revine "onoarea" de a borda, a risca eventuala lovitura psihica ce vine cu un eventual refuz. Femeile evita durerea, asta-i concluzia.
ooLaviii întreabă:
anonim_4396 întreabă: