| AndrewTate7789 a întrebat:

De ce femeile nu pot iubi necondiționat la fel cum o fac bărbații, mereu vad femei care își iau parteneri mai potenți financiar și cu studii mai mari decât ele dar vor sa și arate bine.

11 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

De unde ai scos asta? Din putul gandirii tale sau de la Andrew Tate?
Grow up! Ai o mentalitate de pustan complexat, nu de barbat.

| Robert2526 a răspuns:

Nu iubeste nimeni neconditionat, de altfel, nici nu trebuie sa fie iubire neconditionata!

cat despre femei, e normal sa aleaga ceea ce considera ele cel mai bun partener. Ce tu alegi femei urate si proaste? ele de ce ar alege barbati urati, saraci si prosti?

| johnnny123 a răspuns:

Așa crezi tu, că femeile sunt problema?

Nu ar trebui mai degrabă să te întrebi de ce TU nu reușești să convingi nicio femeie să se uite la tine? Oare o avea vreo legătură cu faptul că modelul tău în viață este un abuzator de femei și că tot ceea ce ai de "oferit" unei femei sunt niște idei imbecile și misogine?

| AndrewTate7789 explică (pentru Robert2526):

Pai barbatii aleg femei sărace și mai puțin dotate fizic ca ei, vad des lucrul acesta însă ele au suflet bun

| AndrewTate7789 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Ma uit pe tik tok și vad oameni celebrii vorbind aceste lucruri, am întâlnit femei care mi-au spus ca nu ar lua un barbat fără master și fără 10000 de lei pe luna net, și ele nu erau cine știe ce frumuseți, ba chiar erau supraponderale și lucrau la lidl sau penny, înțeleg ca cele frumoase și cu job bun pot avea unele pretenții dar pana și cele care nu sunt dotate fizic au pretenții de barbati cu studii superioare, înalt, cu mușchi, cu familie buna samd deși poate caracterul nu e cel mai bun în sensul ca se uita și la alte femei.
Ps: am lucrat la lidl, kfc și am încercat sa vorbesc cu fete de acolo și chiar sub nivelul meu și îmi spuneau ca vor 5 copii și sa fie casnice dar pentru asta au nevoie de un barbat care sa ofere stabilitate economica.
Eu câștig decent 4000 de lei la actualul job, nu am masina dar vreau sa îmi iau la anul, am 1.73 înălțime sunt mediu, vorbesc frumos cu femeile, le deschid usa și le las sa treacă apoi trec eu în urma lor, știu sa ofer flori persoanelor de gen feminin din familie, când o femeie se ridica de la masa ma ridic și eu, nu folosesc cuvinte vulgare în prezenta femeilor, mă comport cât pot de exemplar în preajma lor.

| AndrewTate7789 explică (pentru johnnny123):

Nu îmi place tate dar nu mai știu sa schimb numele.

| johnnny123 a răspuns (pentru AndrewTate7789):

Aham... Când ți-ai ales numele îți plăcea și acum nu-ți mai place?

| Violleta2022 a răspuns:

Fiindca femeile iubesc cu inima, nu cu organul din pantaloni, cum fac barbatii.
Iar alea care-si iau barbati potenti financiar nu o fac din dragoste, nici macar nu au sentimente pentru ei, fiind doar o intelegere tacita in care fiecare obtine ce-si doreste, platind un pret pe care-l agreaza amandoi.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru AndrewTate7789):

laughing
Cred ca gagicile cu care ai stat tu de vorba incercau sa scape de tine.
Sau viseaza cu ochii deschisi. Cine stie la ce telenovele se uita.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru AndrewTate7789):

Esti ok, termina scoala si nu vei mai fi atat de complexat.
Iti vei gasi o fata, daca nu cumva mai multe.
PS: lasa masina, rezolva cu dantura mai intai.

Întrebări similare