| ZenStudio a întrebat:

De ce femeile resping bărbații care le iubesc cu adevărat, și de ce le place să fie folosite la propriu de anumiți tipi, care nu vor de la ele decât sex și după le lasă? Chiar le place să se compromită, să fie wc-ul multor bărbați, doar pentru că aceștia din urmă sunt mai machomani ca ăia care într-adevăr le-ar oferi iubire sinceră?

5 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Raspunsul este unul foarte simplu. Acela fiind : aspectul fizic.

Multe fete se lasa inselate de asa ceva si daca este frumos bineinteles ca aspectul fizic al baietilor, le da,, un sut in fund" fetelor spre acel baiat. happy Adica iti dai seama unul mai chipes, mai inalt, musculos, pe scurt, mai masculin, atrage mai multe priviri ale fetelor decat unul cu o inaltime normala greutate. putin cam scazuta dar care pe interior este un om de milioane.
Faza este ca ele nu le resping ci judeca dupa fizic. Asa de cele mai multe ori baietii aia profitori, la cum arata, atrag mai multe fete. Insa eu nu inteleg cum de reusesc sa agate atatea din moment ce sunt prosti bata. Serios. eu daca as fi fata si,, as vb k unl carmi sceie asa " sau ceva asemanator, poate sa arate cum a arata, nu mai vorbesc cu el. Nu am de gand sa stau 5 ani si sa traduc ce scrie el in limba lui. Frate. ori scrii corect si purtam o conversatie normala, ori nu mai vorbim deloc. Chiar cer atat de mult? Eu chiar nu inteleg cum de unele pot accepta o asemenea conversatie fara semne de punctuatie, cratime, virgule si o groaza de cuvinte,, scries grest k aceseat "
Ma lugesc prea mult cu vorba. deci baiatul e dragut? asta le indeamnsa sa-l cunoasca, se grabesc, ajung sa fie impreuna, fata pune suflet in acea relatie, ajunge sa cunoasca baiatul mai bine si nu-i place de caracterul lui si in cele din urma se cearta si acele certuri ajung la despartire, pe baiat il doare undeva, dar fata sufera. Si dupa se vad sutele de statusuri pe Facebook ca-i animal, ca a facut-o sa sufere, ca vai de mine si-a batut joc de ea, ca relatie s-a sfarsit numai din cauza ca e el prost.

Deci fi atent, relatia s-a sfarsit numai din cauza lui, nu? Ok. asta-i adevarat, insa cine naiba a acceptat sa fie impreuna cu el? A da. ea. Cine a facut prima greseala ca nu a stiu ce baiat prefera si a pacalit-o fizicul? Hm, cred ca nu vom sti niciodata.

Doamne fereste sa-si alega un baiat destept si care le iubesc cu adevarat rolling on the floor) Aia sunt stiuti sub numele de,, pampalai". Aha. dar ce o sa-si doreasca ele un,, pampalau" atunci cand vor sa formeze o familie. Ca na, s-a dus adolescenta, acum daca alegi un prost, cu acel prost ramai toata viata si o sa regreti si mai tare. happy La unele poate pe lumea cealalta chiar.

| WolfEnergy a răspuns:

Exact. Dupa cum a răspuns si mai sus. Cam rar de gasit genul de fete dar nu imposibil... Majoritatea fetelor din anii nostru sunt curve ce umbla dupa aratosi prosti si care vor doar bani si sex...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate că merg pe principiul ''acceptăm să fim tratați cum credem noi că merităm'', poate în decizia asta intervine manipularea emoțională,le fac să creadă că fără ei, acei machomani, ele sunt un nimic și nu merită altceva mai mult/bun
Poate că unele au sindromul Stockholm cine știe sau pur și simplu sunt prea proaste și știi că ''cine se aseamănă, se adună'', sunt diverse situații în care tipa alege contactul cu un anume specimen.
Apăi uneori astfel de tipe își aleg machomani și acceptă să fie tratate astfel pentru a beneficia de anumite chestii, bani, lucruri, chestii trestii.
Bănuiesc că nu cunoști doar astfel de cazuri, căci mai sunt și oameni care se iubesc și încearcă să se descurce în viață cum pot acolo.
Oamenii-s diferiți, cu anumite principii, nivel de inteligență, stare emoțională, care acționează cum știu/cred de cuviință, iar tot ei sunt responsabili pentru ceea ce fac, nu ar trebui să generalizăm.

| RAY a răspuns:

Pentru ca asa e scris codul nostru genetic, omul in cursul evolutiei sale a tot schimbat codul lui genetic,femeile alegand cei mai buni vanatori au dus specia mai departe,degeaba erai romantic,iubaret,cu o super personalitate,cand tu nu puteai garanta ca nu vei muri la vanatoare, fetele cauta un vanator de asta, acei barbati inalti, musculosi, hotarati, care baga frica in tine pe ele le atrag puternic, fetele spun ca vor un barbat bun din cauza influentelor culturale dar genetic le atrage barbati ca acum 2 milioane de ani si pe noi la fel, ne plac fetele tinere, fertile, frumoase