Pai eu sunt baiat dar ma dau mereu(din greseala) la fete cu prieten. Iar fetele vor mereu sa incerce ceva nou(parerea mea).
Chiar nu stiu ce sa zic, eu una nu am prieten si daca as avea nu l-as insela, nu mi se pare corect. Eu cred ca daca o persoana te iubeste, nu trebuie sa profiti de el/ea. Si poate unele fete inseala, din mai multe motive:
-nu sunt respectare de el;
-nu il iubesc si stau cu el pentru bani;
-sau nu gandesc.
Din momentul in care te-ai angajat intr-o relatie, ai o multime de responsabilitati.Nu te poti juca, trebuie sa te gandesti ce vrei de la viata si ce vrei de la el/ea. Pacat ca noi nu ne gandim inainte de a face un lucru; pur si simplu il facem si gata. Apoi apar alte responsabilitati si alte si alte.
In concluzie, cred ca ar trebui sa ne cunoastem mai bine pe noi, sa stim cu exactitate cine suntem si ce vrem sa facem.(poate nu ar mai fi atatia oameni fara minte si fara respect si nu s-ar insela nimeni, daca ar sti sa daruiasca cu adevarat iubire).
O zi buna!
Buna.Eu una nu insel. Da cred ca unele fete isi inseala iubitii pentru ca vor sa se desparta de ei si nu vor sai raneasca(cred.)
Frumos, si adevarat, pentru. tine, tot binele din lume, pentru " vai de steaua mea" (中华人民共和国 ) multa minte... ca nu este.
Nu ma refer la niste avantaje anume. Fetele inseala pentru ca pot si pentru ca de multe ori baietii sunt cei care inseala. Un avantaj ar fi sa il faca sa sufere pe partenerul de viata care poate si el la randul lui a facut-o sa sufere. Cunosc cazuri in care fata a suferit foarte mult de pe urma acestor infidelitati si cunosc cazui cand baietii sunt in locul fetelor.
Oricum fiecare cum ii e personalitatea. Fetele inseala numai atunci cand nu isi iubesc partenerul de viata. Altcumva nu imi explic. Si asta e valabila si in cazul baietilor.