Cred ca e nevoie de mult curaj si intelepciune din partea unei fete ca sa se linisteasca si sa-l aleaga, la un moment dat, pe tipul acela cuminte
De ce, ce...
Mereu mi-au placut cei rai care fumeaza, isi pierd noptile cu baietii... pentru mine=anturaj, oricat de bine ne-am cunoaste sau ar arata el ca tip nu mi-lar trebui. Este doar de distractie ci nu ma refer la pat, n-am incredere in ei doar ma vad pe mine)
Mereu l-am gasit pe cel mai prostut un pic si nu ineaparat ca profitam dar tot ce faceam stiam doar noi doi. e mult mai chill. Il iau pe cel mai cuminte stiu ca este mult mai safe
Pentru ca nu ne place sa tragem de un baiat si sa speram ca o sa zica / faca si el ceva ceva. Ori esti baiat ori ce?!
Instinctiv cauta "masculi feroce", care ar fi, la o adica, in stare sa-si riste viata pentru ele si pentru copiii lor. Un tip prea molcom, prea timid, aparent nu ofera asemenea garantii.
Pentru ca un baiat timid nu are curajul sa faca absolut nimic, fara sa fie impins de la spate.
Pentru că fetele consideră că ei sunt foarte închişi şi nu pot să ţină balanţa relaţiei.
Tu te-ai gandit ca exista si baieti sensibili si cu bun simt pe lumea asta?
Atat de sensibil incat sa stea langa tine si doar atat? Sa nu zica absolut nimic? Sa incerci tu, ca fata, de N ori sa vorbesti cu el si tot ce faci e sa scoti 'cu clestele' cuvintele. Ce naiba?! Ce atata sensibilitate? Parca fetele erau alea sensibile. S-au inversat rolurile sau ce?!