Nimic ce faci cu forta nu poate sa fie pe plac persoanei fortate sa faca acel lucru.
Daca o fata nu vrea sa faca sex, inseamna ca nu e pregatita sau nu ii place de acel barbat, iar daca e fortata, ea nu simte placere, ci durere. Se simte folosita si dupa aceea, aruncata.
Daca sora/mama ar fi violata, nu cred ca ti-ar pica bine, ci, dimpotriva, ai vrea sa-l omori pe nemernic.
In orice caz, barbatii care fac acest lucru dezgustator inseamna ca nu sunt in stare sa cucereasca o fata...si sunt niste idioti!
Tu unde traiesti ma baiatule de intrebi asa ceva adica sincer eu cred ca suferi din lipsa de O2. Cum dracu' crezi ca te-ai simti tu daca prietena ta ar fi violata? cam aia e senzatia pe care o simte si fata.
Totul..inclusiv baiatul..de obicei nu se violeaza romantic..ci cu agresivitate. fetele simt durere, psihic.un barbat necunoscut..plus l asta si-a batut joc de tine.cum poate acest lucru sa-ti placa.
Păi te întreb tu cum te-ai simți? cum te-ai simți dacă cineva îți bagă un deget în cur fără ca tu să vrei? sau să-ți dea pantalonii jos în public? cum te-ai simți?!
Cum crezi că s-ar simți? Bine în niciun caz... apar traume psihice, și nu numai.
Ce minte poți avea să pui astfel de întrebări, dacă te întren câți ani ai vii și îmi spui o gogoașă mai mare ca tine.
Esti idiot. Sper sa ti-o traga si tie unu. Daca esti baiat nu esti scutit de viol.
Sper, sper sa ma violeze niste fete precum angelina sau pamela anderson D:D:
N-ai prins ideea.
acu mi-am dat seama( boy to boy) :
Stai linistit(a) ca nu a gandit-o cand a spus-o...Probabil ca nu are cu ce gandi. Ar trebui sa-ti fie mila de el... Respect!
Ma bucur ca sunt oameni care pot gandi. El face parte dintr-o categorie mai speciala Multumesc!
De aceea exista centre pentru oameni cu nevoi speciale cum este si individul despre care vorbim... Daca s-ar atinge un violator de sotia sau de fica mea as fi in stare sa fac orice numai sa nu mai iasa din inchisoare...
Asa e si normal sau asa vad eu normalitatea...