Nimic ce faci cu forta nu poate sa fie pe plac persoanei fortate sa faca acel lucru.
Daca o fata nu vrea sa faca sex, inseamna ca nu e pregatita sau nu ii place de acel barbat, iar daca e fortata, ea nu simte placere, ci durere. Se simte folosita si dupa aceea, aruncata.
Daca sora/mama ar fi violata, nu cred ca ti-ar pica bine, ci, dimpotriva, ai vrea sa-l omori pe nemernic.
In orice caz, barbatii care fac acest lucru dezgustator inseamna ca nu sunt in stare sa cucereasca o fata...si sunt niste idioti!
Totul..inclusiv baiatul..de obicei nu se violeaza romantic..ci cu agresivitate. fetele simt durere, psihic.un barbat necunoscut..plus l asta si-a batut joc de tine.cum poate acest lucru sa-ti placa.
Esti idiot. Sper sa ti-o traga si tie unu. Daca esti baiat nu esti scutit de viol.
Sper, sper sa ma violeze niste fete precum angelina sau pamela anderson D:D:
Stai linistit(a) ca nu a gandit-o cand a spus-o...Probabil ca nu are cu ce gandi. Ar trebui sa-ti fie mila de el... Respect!
Ma bucur ca sunt oameni care pot gandi. El face parte dintr-o categorie mai speciala Multumesc!
De aceea exista centre pentru oameni cu nevoi speciale cum este si individul despre care vorbim... Daca s-ar atinge un violator de sotia sau de fica mea as fi in stare sa fac orice numai sa nu mai iasa din inchisoare...
Tu unde traiesti ma baiatule de intrebi asa ceva adica sincer eu cred ca suferi din lipsa de O2. Cum dracu' crezi ca te-ai simti tu daca prietena ta ar fi violata? cam aia e senzatia pe care o simte si fata.
Păi te întreb tu cum te-ai simți? cum te-ai simți dacă cineva îți bagă un deget în cur fără ca tu să vrei? sau să-ți dea pantalonii jos în public? cum te-ai simți?!
Cum crezi că s-ar simți? Bine în niciun caz... apar traume psihice, și nu numai.
Ce minte poți avea să pui astfel de întrebări, dacă te întren câți ani ai vii și îmi spui o gogoașă mai mare ca tine.