| Lawliet14 a întrebat:

De ce fetele sunt incapabile sa-si exprime sentimentele? Chiar si atunci cand cineva le arata ca le place?

Răspuns Câştigător
| alina2k18 a răspuns:

Probabil pentru ca NU au sentimente pentru persoana respectivawinking

16 răspunsuri:
| Nico23458 a răspuns:

Fetele sunt mult mai sensibile și mai timide. Mă rog, nu toate

| Ymela a răspuns:

Nu toate fetele sunt la fel; unele poate sunt mai timide altele mai indraznete, iar ele pot sa-si exprime sentimentele in multe feluri

| darrio2007 a răspuns:

Intai analizeaza pe cel din fata ei.Sunt smechere.

| MăCheamăBebe a răspuns:

Pentru că nu ai o punga pe cap. Dacă aveai ö punga pe cap probabil s-ar fi uitat mult mai multe fete la tine

| Lawliet14 explică (pentru MăCheamăBebe):

Poftim? Ti-ai facut alt cont ca sa ma jignesti?

| Eduard196 a răspuns (pentru MăCheamăBebe):

Esti frustrat. Ai nevoie de un psiholog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le dai prea mult dintr-o datã, sã combini fetele trebuie sa le dai putin si dupã le lasi pe ele. Le dai 50% si le lasi si pe ele sã dea 50% dupã tu dai 40% si ele 60%, tot asa pânã ele iti dau 100% si tu mai nimic.

Dar asta nu inseamna sã le lingusesti, sau sã pari cã-ti place prea mult, ele sunt atrase de baieti de care nu sunt sigure cã le placi.

| PersonajFictiv a răspuns:

"De ce fetele sunt incapabile sa-si exprime sentimentele? ", hai sa nu mai generalizam.
"De ce UNELE fete".

Din diverse motive :
-sunt timide
-nu stiu sigur ce simt pentru acel tip
-au pe altcineva
-le place de altcineva
-sunt mute
-nu considera ca e momentul potrivit sa isi exprime sentimentele atunci cand tu consideri ca e

http://www.youtube.com/watch?v=eqrL37diSzQ&t=3m7s

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i adevarat!
Fetele isi exprima sentimentele foarte repede si foarte usor, mai ales daca iubesc sau simt ceva placut pentru persona respectiva.
Fetele ascund sa-ti spuna adevarul, cand nu te plac si nu au sentimente pentru tine, ca sa nu te faca sa te simti prost!
Evident ca, tu ai dat peste una sau mai multe fete, carora le este jena sa-ti spuna ca nu te plac si nu te vor de iubit, prefacandu-se ca sunt incapabile sa-si exprime sentimentele, cu atat mai mult cu cat tu le arati ca le placi si ele nu stiu cums a fuga mai repede de tine!
Inca ceva, dragoste cu sila nu se poate!
Degeaba o placi tu pe una, daca aia nu te place si nu te vrea, ba din contra, fuge de tien, te evita si ca sa nu te supere, ori de frica, iti spune ca este incapabila sa-si experime sentimentele fata de tine, cand adevarul este foarte clar si simplu: nu te iubeste si nu te vrea in viata ei!

| Lawliet14 explică (pentru anonim_4396):

Cautam sa fim altceva decat ceea ce suntem? Merita toate tacticile astea de corupere?

| Lawliet14 explică (pentru Violleta2022):

Deci sa inteleg ca nu sunt tactici feminine? In ziua e azi nu trebuie ignorate testarile, tinand cont ca baietii sunt cum sunt. Sau sunt toate la fel, asta e singurul tipar? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Lawliet14):

Ba de fapt trebuie ignorate testarile, daca pici in testul lor o sa inceapa sa fuga de tine, si da toate sunt la fel reactioneaza la asa ceva la fel happy daca le arati ca le placi prea dintr-o data, trebuie sa nu stie ca le placi, asta le pastreaza si le face pe ele sa se deschida.
Cu fetele mai timide trebuie sa le oferi putin cate putin, mai mult sa te bagi in seama cu o prietenele ei, daca sunt mai urate fizic si mai bine, asta le deruteaza foarte tare.

| Feelmeunderyourskin a răspuns:

Nu e adevărat. Eu sunt fata și i-am spus unui băiat că îl plac și el mi-a dat seen. Apoi am decis împreună să uitam. Nu toate suntem al fel! Dar mai indicat este că un băiat să facă primul pas, pentru că fata se va simți umilită dacă va fi refuzată fata de un băiat care e altfel sincer

| Lawliet14 explică (pentru Feelmeunderyourskin):

Cum adica refuzata daca el a fost sincer?

| Feelmeunderyourskin a răspuns (pentru Lawliet14):

Scuza-ma, am vrut sa spun :" fata de un băiat care e altfel, sincer(sinceră a afiu adică "

| Romanul86 a răspuns:

Ignoro! Fi bad boy... vine ea la tine dacă o ignori și chiar îi place de tine, o să îți dea ea semnale, îți trimite prietenele ei ca ambasadoare.