Buna! Sincer, mai am si eu momente de genu' . O fac atunci cand sunt plictisita, sau am chef sa mai rad de cineva...Scuza-ne :* asa suntem noi. mai copile!
Pentru ca nu sti cand un baiat poate fi sincer pentru ca te gandesti ca el se joaca cu tine
Salut,vreau sa-ti spun ca nu toate se joaca cu sentimentele voastre,sunt fete care s-au indragostit odata si pe bune,simt fata de persoana data o atractie,o dragoste curata,una pura si adevarata,dar intr-adevar sunt si alt tip de fete care sunt in cautare mereu,care se cred mai presus si sunt convinse ca pot face orice barbat sa se indragosteasca in ele,dar asta e pentru un anumit timp,nu e pentru toata viata,intr-o buna zi v-or gasi acel ideal pentru ea dar va fi prea tirziu.
acele fete care se cred,,ideale,,au nevoie doar de un singur lucru banii cred,ingragostesc un baiat in ele si-l spala de bani apoi altul pentru a-si rezolva problemele,dar una care iubesc sincer nu va avea asa ginduri ca sa-l tachineze ci din contra sa-l faca cel mai fericit.
asta e parerea mea, si sper sa te ajute, bafta tie si sa-ti gasesti o fata sincere si cu un suflet mare.
Pentru bucuria propie si superioritate in fata ta.
Hei aici ai bagat toate fetele in aceas oala,numai pentru ca ti s-a frant inima. Pacat, nici voi baietii nu sunteti mai sfinti, asa ca nu mai victimiza baietii.
Femeile la fel ca bărbații nu mai au încredere unii în alții. La fel ca și noi sunt mințite, și multe altele și automat își pierd încrederea intr-o persoana. Băieții buni sunt tratați ca cei perverși și invers.
*takes a deep breath* femei. femei domne. femei.
anonim_4396 întreabă: