Pentru că sunt ipocrite d-aia!
Își rup coloana prin poze și își fac poze cu decolteul până la buric și dacă le spui de asta sau te dai la ele sau dacă le faci „****e" îți spun că ești nesimțit și îți mai dă și una și îți mai dă și block.
Aparent cer atenție dar când li se oferă atenție părților corpului ale lor îți spun că ești un nesimțit/mitocan/bădăran/pervers etc.
Nu sunt ele de vină că au pantaloni scurți de le iese juma de bucă pe afară, sau nu sunt ele de vină că își iau colanți super mulați și defilează prin fața ta, mnoo, cică ești de vină tot tu că te uiți/bagi în seamă/le atingi.
E ca și cum i-ai arăta o halcă de care unui leu și nu ar putea să o mănânce pentru că îl amăgești tu, așa fac și ele, îți arată una și alta, și evident că tu „vrei să mănânci acea bucată de carne" (în cazul tău să le atingi) dar dacă faci asta... tot tu ești nesimțit, știi?
Ba, tocmai despre asta vorbisem acum 3 săptămâni cu o fata și mi-a dat un răspuns destul de logic...
Lor nu le place sa fie atinse, pipăite, mângâiate in prezența altor persoane deoarece le face, oarecum, sa se simtă vinovate sau chiar "ușoare"
Iar despre faptul că se îmbracă provocator, e un gest de a cere atenție, nimic prea complicat...
Bafta ✌️
Poți face o remarcă cu privire la hainele ei, eventual să îi spui dacă ți se pare că e sexy sau chiar dacă îmbrăcămintea ei e nepotrivită, însă dacă o fată/femeie poartă îmbrăcăminte care trezește „masculul alpha" din tine, nu înseamnă neapărat că e curvă și nu înseamnă că îți dă ție dreptul să o atingi fără acordul ei.
Comparația cu leul nu cred că își are rostul, pentru că tu dispui de ceea ce se numește rațiune; el nu.
Tu ca barbat cand te imbraci bine astepti ca sa vina femeia sa iti pipaie scula sau vrei doar sa arati elegant si ok. O femeie se simte okay daca e apreciata, dar daca e atinsa in mod necorespunzator se va simti agresata psihic si fizic. Ca p femeie sa iti permita sa o atingi in primul rand trebuie sa fie si ea atrasa de tine, si sa simta in siguranta in prezenta ta.
Pentru ca sunt programate genetic sa cerseasca atentie. Asta nu inseamna ca vor sa fie si agrasate sexual. Atata timp cat nu esti iubitul/sotul ei nu ai voie sa atingi. Ci doar sa admiri. Sau sa fii scarbit. Depinde de cum este imbracata. Sau mai degraba dezbracata. Dar stim cu totii ca doar proastele stiu sa atraga prin faptul ca se imbrac cat mai putin.
Le place, dar totul tine de cine le atinge, asta-i treaba.
Daca e iubitul lor e inregula, daca e altcineva, e o problema.
Te baga-n ispite...
Daca tu initiezi contactul fizic inseamna ca esti prea disperat, sau pervers... intotdeauna ea trebuie sa initieze si de atunci te joci o mai atingi doar dupa din ce in ce mai intim, fund, picioare, sani...
Si chestia cu imbracatul provocator nu o fac neaparat pentru baieti, ele sunt intotdeauna intr-o lupta a frumusetii cu alte fete, incearca sa fie cele mai frumoase femei din zonã.
Oare? Pentru ca e clar cand faci asta ca o consideri ca pe o femeie usoara si e penibil. Sunt zone intime si ar trebui doar partenerul sa aiba acces la ele, nu orice baiat care se trezeste ca vrea sa te atinga.
Ce legătură are îmbrăcămintea? Dacă o fata poarta decolteu adânc și fusta mini, nu înseamnă că cere cu disperare p. fiecare se îmbracă cum vrea. Suntem în sec 21, *** it. Dacă tu nu f. u. t. i nimic, nu e vina fetelor care se îmbracă după părerea ta provocator. Educate și după o sa ai parte și de pipaiala pana atunci gândestete la ce ai scris ca ceva nu e în regula cu tine.
Multe se imbraca asa din cauza faptului ca sunt la ovulatie,nu inseamna ca trebuie sa violezi fetele doar ca sunt imbracate hot, ele la ovulatie simt atractie fata de masculi dominați, agresivi, vagabonzi, temperatura e mai mare, asa ca au motive pentru care fac asta
Întotdeauna mi s-a părut ceva puțin înjositor să-i spun ceva unei fete cu referire la corpul ei, sau cum arată, deoarece am văzut că toată lumea face mișto (pe net) de acei oameni.
Și chiar dacă așa face, (cum zici tu), ar exista 2 răspunsuri pe care le știm cu toții (variând mai mult sau mai puțin)
Depinde ce înțelegi voi prin „curvă" pentru că am văzut că e un termen destul de folosit în ziua de azi, iar fetele se simt destul de ofensate când li se spune asta de parcă le-ai spune că sunt extraterestru, știi (gen de parcă nu ar avea cum să devină ele niciodată așa).
ATUNCI DE CE SE ÎMBRACĂ AȘA DACĂ FACE URÂT DACĂ LE/O ATINGI? CE CREDE CĂ REZOLVĂ DACĂ SE ÎMBRACĂ AȘA? Crede că o să atragă vorbe precum: „Ia-uite-o și p-aia ce nașapa e", sau. "uite-o ce urât arată"? Crede(ți) că primește vreun premiu și o să zică cineva cât de elegantă/frumoasă e? Nu, cel mai probabil o să i se zică ori că e „****ă, ori că arată ca un ****star, ori...pentru cei tupeiști.(vor trece direct la acțiune fără a mai zice ceva/cere acordul ei"
Dacă se afișează așa îm public, categoric că „se riscă" să fie atinsă și de ceilalți, nu? ci nu doar de persoana care vrea ea. Gândiți și voi!, că d-aia v-a dat Dumnezeu creier, să gândiți!
Am făcut comparația cu leul ca să fac o paralelă pentru a explica mai bine fenomenul, dar să știi că e cam același lucru, poate și leul are rațiune (dar când are stomacul plin), ca și omul,
poate și omul are rațiune, dar nu când o tipă îl pune pe jar, atunci fii sigură că nu (prea) mai gândește, (oricât de om cu rațiune ar fi el)
UnTipObisnuit întreabă: