Normal ca de placere, si nu e pentru a nu fi pe silent, e pentru ca asa simti si te exciti mai tare cand persoana de langa tine geme.
Ca mai sunt altii de-al de Florin Piersic si mai zice de vreun ciocoflender sau mai stiu eu ce altceva.
Bafta.
Eu nu pricep in primul rand dc gem...frate, e ok, da nici chiar cat sa te vaitzi ca disperatu/a. Nu zici nimic, nu poti sa zici ca iti vine, sau ca nu poti sa tea abtii. Nici o senzatie nu te poate face sa scoti sunete daca nu vrei. Sunt niste porcarii, asa facute doar d efect. Sa nu fie totu p silent:-J
Ştii, dacă femeile ar gemea de durere făcând sex, de ce crezi că ar mai face sex vreodată?
Sunt fata, deci sunt sincera: fetele gem si de durere si de placere... dar in principal de placere... despre baieti cu siguranta gem de placere
Depinde, unele de placere, altele (1 la 1000 este frigida ) care nu fac sex..., altele ca sa se simta barbatul bine, altele de durere ( doar la dezvirginare, sau in caz ca barbatul e prea dotat si atuncea iese rau ), altele sa sa dea mari, alea gem si singure intr-o camera de hotel, cam ata stiu, bft
De durere la inceput deoarece nu stie km e iar cu timpu geme de placare.In cazul barbatilor ei la fel is simti o durere dar placuta nu stiu cum sa explic! funda!?:X
anonim_4396 întreabă:
MissSunshine94 întreabă:
Byb2001 întreabă:
VacutzaRoscata întreabă: