| ubytha a întrebat:

De ce gem fetele cand fac sex? de durere sau de placere? dar baietii?
spuneti-mi plssss

16 răspunsuri:
| nobody_9468 a răspuns:

Normal ca de placere, si nu e pentru a nu fi pe silentlaughing, e pentru ca asa simti si te exciti mai tare cand persoana de langa tine geme.
Ca mai sunt altii de-al de Florin Piersic si mai zice de vreun ciocoflender sau mai stiu eu ce altcevahee hee.

Bafta.

| cossmy a răspuns:

Eu nu pricep in primul rand dc gem...frate, e ok, da nici chiar cat sa te vaitzi ca disperatu/a. Nu zici nimic, nu poti sa zici ca iti vine, sau ca nu poti sa tea abtii. Nici o senzatie nu te poate face sa scoti sunete daca nu vrei. Sunt niste porcarii, asa facute doar d efect. Sa nu fie totu p silent:-Jlaughing

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Ştii, dacă femeile ar gemea de durere făcând sex, de ce crezi că ar mai face sex vreodată?

| Ana a răspuns:

De placere gem cel mai mult, doar fetele gem de durere la inceput

| pitikaaa a răspuns:

Poi...de durere cand se dezvirgineaza...si de placere dupatongue

| Creamy a răspuns:

Logic ca de placere, daca se simt binehee hee ca doar nu se taie big grin

| BuuBuu_6473 a răspuns:

Stai stiam eu una...
"Femeile nu gem, femeile compot"

| Antonia_2588 a răspuns:

Prima data de durere.si mai tarziu de placerelaughing

| Antonia_2588 a răspuns:

Aa...sh gem de capsunirolling on the floor

| ピンク a răspuns:

Sunt fata, deci sunt sincera: fetele gem si de durere si de placere... dar in principal de placere... despre baieti cu siguranta gem de placere happy

| DarkBlood32 a răspuns:

Fetele gem de pere iar baietii compot de mere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetele gem pentru ca penisul barbatilor sa stea "treaz"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce proasta esti rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

BAI PROSTILOR, TOATA LUMEA STIE CA FETELE gem deoarece le vine slobul intr-un loc nu stiu cum sa explic si de aceea! baieti nu stiu si cand fac sex cu fetele asta se imtalpla!

| MineIsLikeABridge a răspuns:

Depinde, unele de placere, altele (1 la 1000 este frigida ) care nu fac sex..., altele ca sa se simta barbatul bine, altele de durere ( doar la dezvirginare, sau in caz ca barbatul e prea dotat si atuncea iese rau ), altele sa sa dea mari, alea gem si singure intr-o camera de hotel, cam ata stiu, bft

| s1ndr0m a răspuns:

De durere la inceput deoarece nu stie km e iar cu timpu geme de placare.In cazul barbatilor ei la fel is simti o durere dar placuta nu stiu cum sa explic! funda!?:X