| Lrs2015 a întrebat:

De ce handicap sufera o femeie care este intr-o relatie serioasa de ani de zile dar foloseste mereu prezervativ? Mai mult, considera ca asa fac toti de fapt in relatii serioase si afirma ca cei care cred contrariul nu stiu pe ce lume traiesc. Accentuez, mereu, adica 100% din timp.

56 răspunsuri:
| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Poate nu-și dorește o sarcina nu nepărat suferă și de un handicap sau o problemă de Sănătate

| Lrs2015 explică (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Tu cati cu relatii de ani de zile stii care folosesc mereu protectie?

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru Lrs2015):

Pai nu ma interesa niciodată relația cuiva dacă o face cu soția lui sau cu prietena lui cu sau fără prezevartiv de ce ași vrea sa știu asta? Și care este problema dacă acea femeie alege sa se protejeze în actul sexual care are loc cu prezevartiv?

Este anormal in cazul unei relatii de lunga durata

Eu înțeleg ca în accea relație femeia nu are încredere Adevărată în acel bărbat și nu-și dorește un copil nu este pregătită de o sarcină și de asta se protejează. ceva este de acea femeie se protejează nu avem de unde ști motivul real și Adevărată de ce alege să se protejeze atâția ani trebuie întrebată și atunci afli Adevărul

Anticonceptionalele sunt mai efective decat protectia

Irelevant

Femeia aceai are teama mare înseamnă și sigur nu vrea sa riște boss se asigură că nu va avea copil cu respectivul și de aceai decurge la prezervative eu la concluzia asta am ajuns și cred

| sweetys a răspuns:

O femeie sau un cuplu care nu isi doresc momentan un copil. Si nu se numeste handicap. Ca doar de aia au fost inventate prezervativele, sa impiedice sarcinile nedorite ai BTS. Da si exista anticoncepționale, dar nu e nimeni obligat sa le ia, fiindca sunt bombe hormonale. Asa ca fiecare are libertatea sa aleaga ce face in relatie si mai ales cu corpul lui. Nu poti acuza un om ca se protejeaza într-un anumit scop.

| Lrs2015 explică (pentru sweetys):

Poate am zis o prea dur handicap, dar eu nu prea am auzit asa cazuri de relatii serioase.

| Violleta2022 a răspuns:

Asta nu-i handicap ci preventie si pare a fii o femeie desteapta, care isi pretuieste sanatatea si nu accepta sa riste.

Bravo ei!

| Th3real1 a răspuns:

Pai sunt șanse să ii fie frică sa nu rămână. Poți totuși găsi alternative. Îi poți propune să v-o faceți reciproc, lucru care nu aduce la o sarcinăhappy Și îi poți explica faptul că o sarcină nu e chiar atât de ușor de obținut, femeile au doar o anumită perioadă a lunii in care sunt predispuse sa ramana insarcinate. Bine, acum nu spun ca nu trebuie protectie dar daca esti sigur pe tine ii poti propune si explica faptul că nu e ceva anormal sa o faceti fara

| Lrs2015 explică (pentru Violleta2022):

Daca e asa, tu de ce faci mereu fara? Ca era vorba de relatii stabile, de ani de zile. Cum poti fi asa egoista, fiinto? Tu sa faci fara, dar altii mereu cu! MEREU. Doar tu sa ai voie fara...

| Violleta2022 a răspuns (pentru Lrs2015):

De unde stii tu cum fac eu sex?

Tu ai habar macar cu cine stai de vorba?

| Lrs2015 explică (pentru Th3real1):

laughing
Nu se referea la viata mea personala intrebarea, ci asa la general.
Eu nu fol momentan cu partenerul meu

Stiu....crede ma. Ca nu m-am nascut ieri! Nu mai fi egoista, nu doar tu ai voie asa!

Evident ca nu stii nimic despre mine, doar bati campii pe aici.

Nu mai sunt demult fetita, iar viata mea sexuala nu am expus-o niciodata aici, pe forum.

Ca si atunci cand erai fertila tare foloseai laughing
Nu e nevoie sa expui, toata lumea in relatie face fara

Chiar nu este probelma ta ce metode contraceptive am folosit eu.
ia de invata fetita, ca-ti va prind ebine in viata!

Dar de ce e problema ta ca altii sa foloseasca mereu? De ce doar tu sa te bucuri de un penis gol si altele nu?

Fiindca sunt aici sa va educ!

laughing sa facem ce zice popa si nu ce face popa?

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Dormiți lăsați cearta - _-

E o egoista laughing si nu doar ea laughing si dullcat aia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De nicio boală. Doar nu vrea un copil.

| Emilian65 a răspuns:

Ce este rău în asta. Nimic. Femeia vrea sa fie protejata atunci când face sex de: sarcina și de boli cu transmitere sexuala.

regis
| regis a răspuns:

De un handicap suferă mai degraba cine judeca astfel o femeie pentru o decizie care o priveste strict pe ea si cel mult pe partenerul ei.
In privinta considerentului ca asa fac toti, evident se înșeală, e suficient sa citesti 10-15 intrebari de la aceasta categorie ca sa realizezi ca adesea oamenii nu prea stiu pe ce lume traiesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De nici unul. Poate nu vrea să folosească anticoncepționale din diverse cauze și de aceea cere partenerului să folosească prezervativul la fiecare partidă de sex.

| bogdanbucur a răspuns (pentru Lrs2015):

Sincer sa fiu cu tine folosesc 8/10 cazuri cu prietena mea. Suntem de 7 ani impreuna ca sa iti si raspund la o viitoare intrebare.
Folosim tocmai pentru a sta fara grija unei posibile sarcini intr-un moment in care chiar nu este cazul, nu este ca si cum nu ne dorim, insa chiar nu este momentul potrivit.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Lrs2015):

Anticocenptionalele au si efecte negative... stiai asta?
Poate femeia nu vrea sa se expuna unui factor de risc luand zi de zi anticonceptionale...

| Sistemulxxl a răspuns:

Acea femeie este atenta cu sanatatea ei si mai ales nu-si doreste o sarcina. Este in regula.