| Lrs2015 a întrebat:

De ce handicap sufera o femeie care este intr-o relatie serioasa de ani de zile dar foloseste mereu prezervativ? Mai mult, considera ca asa fac toti de fapt in relatii serioase si afirma ca cei care cred contrariul nu stiu pe ce lume traiesc. Accentuez, mereu, adica 100% din timp.

56 răspunsuri:
| Ararat a răspuns:

Se numeste a fi o persoana responsabila, dar tu cum inoti in jeg pe la tine prin casa nu ai de unde sa stii ce e responsabilitatea.

| Ararat a răspuns (pentru Lrs2015):

Anticonceptionalele NU sunt mai safe, mama a ramas insarcinata cu fratele meu desi lua anticonceptionale si medicii au fost speriati pana in ultima clipa ca poate o sa aiba probleme din cauza asta, din fericire a fost ok.
Anticonceptionalele au o gramada de efecte adverse, iti distrug organismul si un barbat care te iubeste si te respecta nu iti cere niciodata sa iei asa ceva.
Numai cand e vorba de probleme hormonale trebuie luate in calcul anticonceptionalele.
In rest, exista multe alte metode de protectie. Prezervativul e cel mai ok si daca ti se pare ca e "inconfortabil", afla a pe piata sunt zeci de tipuri, unul gasesti pe placul tau. Dar mai bine ai ramane singur pe veci cu asa gandire.

| VoidEternal a răspuns (pentru Lrs2015):

Anticonceptionalele au efecte secundare.

| Lrs2015 explică (pentru Ararat):

Plin de ratati si ratate sexual pe aici

Nu mi vine sa cred ca efectiv aici s au strans toti ratatii si ratatele

| Lrs2015 explică (pentru regis):

Eu nu-mi fac cultura generala in functie de ce intrebari si rapsunsuri sunt pe aici. Eu traiesc si vietuiesc in VIATA REALA

| Lrs2015 explică (pentru suntserios):

Toate pastilele au!

| Lrs2015 explică:

E mai rau decat credeam, dar e plin de ratati si ratate pe aici

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Lrs2015):

Pai vezi, atunci de ce sa bagi anticonceptionale in tine cand poti folosi prezervativul?

| Lrs2015 explică (pentru suntserios):

Mai baiatule, chiar nu e nimeni aici normal la cap si cu o viata normala implinita pe toate planurile? Toti cuplati nu folosesc, e o realitate, asa e normal, voi sunteti efectiv asa dusi si ratati ca nu stiti asta sau o face de carcotasi rautaciosi ca sa ma contraziceti pe mine?

| Lrs2015 explică (pentru regis):

Am voie sa judec pe cine doresc eu, tinere

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Lrs2015):

Sau cand toti iti zic ca ai baut te duci frumusel la somn.

" Toti cuplati nu folosesc, e o realitate"

Ma bucur ca stii mai bine decat mine cum fac eu sex... ha ha ha ha. Buna asta.

Vorbeste depresivul care se ineaca in propriul jeg.

De ce scuipi asa cu rautate? Te simti mai bine?

Doar iti raspund la mizerii cu aceeasi moneda. Chiar sunt prea blanda la ce caracter ai.

"Toti cuplati nu folosesc"

Aia de la tara de la tine care fac copii pe banda rulanta. Oamenii normali folosesc, dar tu dai semne de schizoid, ce stii tu despre oamenii normali? Esti depresiv cu un scop: pierzi vremea pe internet imprastiind rahat. Gaseste-ti un scop in viata departe de ecrane macar spre binele altora daca pe tine nu dai doi bani ca imprastii dezinformare si practici nesanatoase.

Stii tu ce caracter am eu laughing rolling on the floor

Ceea ce afirmi spune multe despre viata ta sexuala

Si despre a ta. Ai o viata sexuala inexistenta, n-ai experimentat mai mult de un cucuruz in fund, de aia nu iti poti imagina ca oamenii pot simti placere si in mod responsabil.

Vezi ca aberezi. Unu la mana eu sunt activ. Doi la mana o persoana care crede ca prezervativul se foloseste mereu si toti il folozesc mai mereu (exceptie cand se fac plozi) nu prea a avut chestii marete sexuale. Crede ma. O sa intelegi cand o sa mai experimentezi. Eu am facut si cu barbati si cu femei. Cunosc diferenta intre anus si vagin, intre protejat si neprotejat, etc

Esti activ pe TPU. Cam atat.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Noapte bună eu trebuie sa dorm puțin -_-

Bine laughing

| Fatamuntilor a răspuns:

Stii macar ce insemna,, handicap''?
In CAZUL expus de tine se e vorba RESPONSABILITATE. RESPECT
Poate nu isi doreste (momentan) un copilSi poate e putin egoista! Dar egoismul nu se incradreaza inr-un grad de handicap.
In rest e ok comportamentul femeii!

| Lrs2015 explică (pentru Fatamuntilor):

laughing afirmi ca e normal ca intr o relatie stabila sa se foloseasca protectie?
Tie tot asa iti place sa faci cu sotiorul tau?
Cand a fost ultima oara cand ai folosit protectie cu sotul tau /iubitul tau? laughing

| AlPac a răspuns:

Probabil psihic, nu stiu. Relatie serioasa lunga doar cu prezervativ? Pai, doamna respectiva nu doreste sarcina, nu doreste sa devina mama. E greu sa judeci pe cineva pentru asta, nu doresti copii, asta este, Altii, insa, abia asteapta... Cum am spus, e greu sa judeci pe cineva pe chestia asta. E o chestiune de optiune, frica de a deveni mama? Deci, daca e vorba de un handicap, asta ar trebui sa fie. Asa cred eu, nu e o parere avizata.