| superpissy40 a întrebat:

De ce imi intarzie ciclul? Trebuia sa vina pe 10 si suntem in 14.Nu am avut niciodata niciun contact sexual.Ieri m-a durut putin burta dar tot nu am patit nimic.Ce poate fi? Ma cam ingrijorez...

14 răspunsuri:
| MissJJ a răspuns:

Cel mai probabil ai racit la ovare, ai stat jos pe scari, gresie? sau ai mers in picioarele goale? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti racita la ovare, ai luat ceva medicamentatie? daca nu mergi la medic

| DenisIonut01 a răspuns:

Tu fata, du-te la mama ta sau o femeie din familie cand ai probleme intime te vor ajuta fara ezitare. Du-te la doctor si ai grija sa nu sta pe rece.

| Crucified a răspuns:

Bă dar tu vrei să-ţi vine fix o dată la 28 de zile? straight face Ce atâtea figuri? Ho că nu mori.

| superpissy40 explică (pentru anonim_4396):

Am luat acum cateva zile No Spa, Nuforen, Paracetamol si Metoclopramid dar nu toate in aceeasi zi.

| SunnyDay88 a răspuns:

E normal sa intarzie, mai ales daca esti adolescenta. sunt luni in care "ceasul" se refixeaza, fara sa fie vreo problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru superpissy40):

Si SunnyDay88 ti-a raspuns foarte bine deoarece este fata si stie mult mai bine decat mine ce si cum stau treburile, sanatate wave

| Naяutσ a răspuns (pentru anonim_4396):

Yogythedr.bear laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Fatamuntilor a răspuns:

Nu ai spus cati ani si de cat timp ai cicluTrebuie sa stii ca in primii doi de la debut ciclul poate intarzia, sa fie neregulat.Si pentru orice femeie cateva zile de intarziere sunt normale.
http://www.csid.ro/......a-4044233/
Ma gandesc ca esti stresata odata cu inceperea scolii.
Pentru linistea vorbeste cu mama ta sau si mai bine cu asistenta medicala de la scoala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Naяutσ):

Who, me? whistling

| superpissy40 explică (pentru Fatamuntilor):

Am 14 ani si am menstruatie cam de un an jumate.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru superpissy40):

Ciclul tau a fost regulat in ultimile luni? A venit in fiecare luna? Te ingrijoreza ceva? In afara medicatelor pentru dureri mai iei si altceva?

| superpissy40 explică (pentru Fatamuntilor):

A fost regulat in ultimele luni.Nu iau absolut nimic.