Nu toti vor doar sex. Vezi tu, sunt baieti chipesi care atrag fetele si ei profita din plin de chipul lor frumos, intra intr-o relatie cu o fata, fac sex si dupa ceva timp ii da papucii fetei, cautand alta. Genul asta de baieti sunt vanatori.
Sfat: Un baiat care arata foarte bine la exterior (fata/fizic) si care are si un interior frumos (inima/suflet) este foarte greu de gasit. Nu iti zic sa ii alegi pe cai mai "caraghiosi", dar daca astepti sa te cuplezi cu cel mai frumos baiat atunci sa nu fii surprinsa daca ai dat peste un vanator
Cam 95% dintre baietii frumusei vor doar sex, nu o relatie serioasa.
Vrei sa am o relatie cu tine, si sa o ard pe laba? Sexul e necesar intr-o relatie
Sex-ul imbunatateste mult o relatie.....chiar si cel mai detreaba baiat dupa un timp vrea sex, nu te gandi ca daca el ti-a propus nu vrea numai sex de la tine sau nu te iubeste!
Pentru ca baietii din ziua de azi se cred la moda daca fac sex cu mai multe fete, ca na' cu unu nu se poate !
Sincer, acesta e telul suprem al unei relatii din ziua de azi. Se poarta sexul mai mult decat oricand.
Pentru ca nu se mai satura , dar sa stii ca nu toti sunt asa, bine marea majoritate sunt, dar mai sunt si exceptii, rare dar sunt. Intr-o relatie este important si sexul dar asta depinde si de varsata. Majoritatea baietilor fac fetele sa se indragosteasca de ei si dupa ce se culca cu ele cauta altele, asta este... dar nu ti-as sugera sa te arunci in bratele primului care iti propune asta pentru ca daca inca esti virgina, lucru cam rar printre fetele de azi, este un lucru care il poti darui o singura data si ar fi dragut sa ii oferi acest „cadou" daca il pot numi asa, unui baiat care chiar merita si te iubeste cu adevarat si nu sta cu tine doar pentru sex.
Vreti sa stiti toate de ce BAIETII VOR DOAR SEX? Pentru ca voi va gasiti numai de astia. Inainte au fost niste baieti cuminti care au iubit si au fost in stare sa renunte la tot pentru o fata. Iar acea fata era defact o curva rupta care l-a ranit asa de grav cand el si-a pus sperantele in ea. Tradat, ranit si lipsit de incredere a decis citez : " La ce **** mea e bun sa fiu eu de treaba cand ea se comporta asa cu mine ". Si asa printr-o teorema antica, cel ranit v-a rani la urma lui si in cazul baietilor vor sa **** fara remuscari.
Mai pe scurt, orice golan a fost un baiat cuminte ranit de o tarfa iar acesta s-a schimbat 80%.
Băiat? Băieții să facă laba! Bărbații să-și dorească sex ci nu toți puștanii de liceu.
Deja mi-e silăăăă
Si ce ai vrea, missy? Spune-mi tu ca nu te gandesti la sex.
Ia-ti un caine atunci, iti face pe plac emotional si nu trebuie sa intretii vreun raport sexual.
Si nu toti fac acelasi lucru, da, e enervant sa vezi falsitate la cub si exista si cei care nu vor sa aiba vreo obligatie. Din pacate, voi reusiti sa ii atrageti, va simtiti flatate ca va iubeste nu stiu ce asa-zisa autoritate in ochii vostri, ignorati ratiunea si... mda...
Nu toti sunt la fel! si plus ca dupa un anumit timp de relatie nu poti doar sa nah sa te pupi si sa te tii de mana. serios acum. si in ziua de azi nah numai sunt tabuu aventurile...nah asta e secolul in care traim.
consilierindragoste întreabă: