Eu zic sa te calmezi si sa te gandesti asa. Daca te iubea era acum langa tine.Depinde ot sa cred ca tu i-ai gresit cu ceva -atunci nu prea ai ce sa mai faci.Inca ceva sa nu mai zici prostia ca nici un baiat nu e ca el pentru ca nici nu ar fi bine sa fie asa. daca erati asa de potriviti acum a-ti fi impreuna deci gandeste!
Cosmina nu generaliza,spune de ce EU din propile mele experiente n-am avut parte de asa ceva, nu sti tu alte relati pe ce baseaza asa cum nici eu nu stiu, deci nu putem afirma nimic daca eu nu vad luna afara inseamna ca a mancat-o lupu nu?
pur si simplu nu avem noroc sa dam pe cine vrem nici eu nu dau peste o fata serioasa nici tu peste un baiat serios, cum am mai pus intrebari pe aici sexul e o nevoie umana nu trebuie sa presupuna relati, de asta vezi copile de 13, 14 ani gravide sau relati care se prabusesc cand ele sunt aventuri de fapt, iar cel pacalit sufera ca a crezut in ele, trebuie sa fim sinceri cu noi vrem sex sau relati nu e simplu dar nici prin minciuna nu-i frumos sa obti o nevoie
Ce Cosmina, nu-mi spune ca nu l-ai ignorat pe cineva pe care, nefiind in stare sa-l observi cu alti ochi, indragostit fiind tine si dorind sa te iubeasca.
Haha. Superficialitate, unii considerand ca din cauza defectelor nu se pot ridica "standardelor tind sa ignore partenerul/partenere.
Pentru prima data sunt de acord cu aceasta "filosofie de facebook" deoarece am gasit o fraza care nu putea fi rostita mai bine (oare?):
" Adevarata prostie omeneasca este sa ignori si sa dispretuiesti pe cel care te iubeste cu adevarat"
Ce vorbe splendide. Sa fim seriosi. Multi cautam iubire dar in clipa in care apare suferinte ne retragem, il/o abandonam pe cel/cea care punandu-si increderea in noi, am dezamagit-o.
Iubirea inseamna suferinta. Gandeste-te ca DOmnul IIsus Hristos ne-a demonstrat iubirea tuturor prin SUFERINTA.
Pot spune ca esti o fericita daca ai langa tine un baiat care nu este superficial, care surade in fiecare clipa cand esti prezenta langa el, un baiat care ar face lucruri exagerate ( dar in limita bunului simt desigur) pentru tine sau daca esti intr-o relatie un banii si "anturajul" sau "ochii lumii" pur si simplu sunt mistuiti de increderea voastra.
AHHH, si totusi noi romanii parca fuseseram cu mult mai romantici in jurul anilor 2000-2007 si nu stiu ce s-a intamplat de am inceput sa ne degradam.
De ce in randurile noastre numai predomina inocenta si dragostea?
Pai asta e problema, ca sunt persoane printre care si eu care tanjeste după dragostea pura, inocenta. Nu am căutat niciodată altceva si cât despre cei care au avut sentimente PT mine mereu le-am dat o șansa, dar daca nu aveam nimic in comun cum era sa stau cu ei? Pur si simplu ce nu se poate nu se poate.
Problema e secolul 21 alte mentalități alte scopuri eu niciodată într-o relație nu m-am dus sa ma culc cu altul. Fiind virgină pana la aproape 18 ani. Deci nu e vorba de sex neapărat e vorba ca daca ești într-o relație de ce te gândești la alta persoana sau tanjesti după ea? E foarte ciudata specia umana.
Si cand s-au putut baza toate relatiile pe incredere si fidelitate? Intotdeauna au stat asa lucrurile, relatii bazate pe incredere si fidelitate pot exista doar intre persoane care se iubesc foarte mult sau care nu au optiunea de a insela sau minti. Doar pentru ca ai citit tu o carte care spune altceva nu inseamna ca lucrurile au stat vreodata altfel.
Nu e ciudata deloc specia umana din contra ipocrizia si faptul ca ne mintim si vrem sa parem cea ce nu suntem apare ca o ciudatenie a naturi,dar starea naturala,sincera e comuna tuturor speciilor de pe glob,eu spun ca ne mintim enorm de mult atat de mult incat insati adevarul pare o minciuna,uite un exemplu un baiat la pubertate simnte ce simnte un cimpanzeu dorinta sexuala esentiala pentru orice specie de pe glob, nu suntem ciudati daca suntem sinceri cu noi insine,si tu ai dorinte sexuale dar le ascunzi de rusine, frica etc mediul influenteaza mentalitatea umana, exprimarea sexuala este vazuta ca o rusine, numai bine de misogismul masculin extrem in Romania, una e sa vezi un barbat cu 2 alta e o femeie cu doi,vezi tu nu exista egalitate in nimic exista misogism si inca cat, de la politica, religie, afaceri etc nu o sa vrea un barbat sa discute afaceri cu o femeie poate dar in putine cazuri asta depinde de mediu, tu esti virgina din cauza mediului in care traiesti daca neam intoarce in timp cu 10 mii de ani aveai deja copil asta pentru ca ai trecut de mult de pubertate,scopul este inmultirea speciei nu romantismul vorbesc biologic asta fie ca ne place fie ca nu e in noi, tie isi place un barbat inalt, muschii, bine facut si cu banii dar ne prefacem ca nu iar din cauza societati de oii din Romania, ca popor mereu am fost niste oii condusi de alti asta e adevarul
Http://www.ziare.com/......ta-1187371
citeste asta, cosmina trebuie sasi deschisi mintea spre cunoastere, sa fi curioasa nu ca o oaie
Dany_Daniel_1998 întreabă: