Pentru că este o stare vremelnică în care eşti blocată şi pentru că refuzi să conştientizezi partea reală.
Încearcă un exercitiu: zilnic gândeşte-te şi enumeră felul în care te-a dezamăgit persoana respectivă, felul în care ti-a făcut rău, ce simti în acel moment şi fi cât se poate de sinceră. Ex. Zilele trec, îmi lipseşte enorm, eu nu pot să trec peste amintirea lui cu toate că mi-a făcut rău... Initial te vei linişti, ulterior vei uita de amintirea acelui bărbat cunoscând şi alte caractere.
Salut! Mintea crează poveștile ca să îți dea de treabă.Nu prea o poți opri și nici schimbarea gândurilor cu unele "mai pozitive" nu va funcționa prea bine intrucât reziduu mental e tot acolo. Deci cumva trebuie oprit fluxul mental. Asta nu se poate face dintr-o dată, ci ai nevoie de anumite tehnici, perseverenta și dorință normal.
Majoritatea oamenilor trăiesc întrega viață in gălăgia mentala care îi ține departe de momentul prezent. Corpul va fi întotdeauna în prezent dar prin minte i te împotrivești analizând, prin minte desigur la infinit propriile 'greseli' din trecut sau viitorul 'incert'. Astfel ratând viața insăși.
Poți trăi lejer și așa 80de ani, dar câtă inutilitate
Dacă te interesează ceva tehnici îți pot lăsa niste link-uri.Pace și rămâi în prezent nu mai te lasă condus de minte!
Fiindca ai facut o obsesie si nu vrei sa accepti realitatea.
Cand vei accepta realitatea ca ai fost parasit si vei intelege situatia, vei putea sa-ti traiesti prezentul si sa-ti faci planuri de viitor, asa cum fac toti oamneii sanatosi si normali.
Trecutul este TRECUT si nu se poate schimba, dar prezentul si viitorul sunt in mainile si puterile tale, sa le modelezi si sa le faci asa cum doresti!
Am văzut că ai multe răspunsuri apreciate de editori, aș putea să te întreb căți ani ai?
Mulți înainte, cred că sunteți ceva psiholog la cât se multe răspunsuri bune și apreciate aveți pe TPU
Inima saraca se zbate sa oxigeneze sangele spre restul organisnului,saracuta de ia,cat despre iubire este cv egoist, un moft, nu e iubire e plictiseală, iubire ai pentru mama ta, tatal tau, sorata asa e doar egoism
Dacă inima se încăpățânează tu incapapaneazate și mai tare sa îl uiți știu ca va fi greu dar dacă vrei vei reuși...
croissant întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: