| AndreeaWTS a întrebat:

De ce insala una sau unul casatorit? Daca nu esti pe deplin multumit de partenerul tau, ce ce te-ai mai casatorit cu el? Sau de ce mai stai cu el/ea?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
14 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Foarte simplu pentru ca omul NU este proiectat sa fie monogam

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Ai facut rost de proiect, de la Dumnezeu?
Poate ne spui si ce rol are apendicele. Ms.

| AndreeaWTS explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Foarte bine, dar atunci de ce se mai casatoreste? De ce nu sta ca in comuna primitiva?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Are un rol atat limfatic, fiind un organ bogat in foliculi limfatici, cu rol in apararea anti-infectioasa si avand abilitatea de a stimula peristaltismul intestinal pentru a fi elimitate deseurile intestinale, precum si rolul sau in rezervor de bacterii intestinale benefice organismului.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Te-ai căsătorit că ai sperat. Stai cu el, rămâi cu el, din comoditate, sau fiindcă ai o aventură pasageră. sau fiindcă îi iubești pe amândoi, sau ca să nu sufere copii.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Din cauza casatoriei pe alte criterii decat compatibilitatea, din cauza lipsei de educatie, din cauza complexelor, etc.
Si bineinteles, din cauza raportului tragic hormoni vs neuroni.

| lpavel a răspuns:

Omul este in continua schimbare, iar daca nu primeste acasa ceea ce-si doreste, cauta acel ceva in alta parte! Simplu, nu-i asa? happy

| Hammurabi a răspuns:

Poate atunci când te-ai căsătorit erai deplin mulțumit.
Dar lucrurile se mai pot schimba. Și nu mereu în bine.
Dar la chestia cu "de ce mai stai cu el/ea" aici ai perfectă dreptate.
E o chestie pe care nici eu n-o înțeleg.

| Arakiss a răspuns (pentru Hammurabi):

Cel/cea care nu pleaca atunci cand ajunge bataia de joc a partenerului/partenerei e cel care nu mai stie si nu mai poate sa traiasca singur/a. E o persoana care ajunge atat de dependenta psihic de partener incat nu mai vede nici o alta varianta.

Răspuns utilizator avertizat
| VoidEternal a răspuns:

laughing) In mare cam aceleași lucruri i le-am spus și eu înainte să-i dau BLOCK. Din păcate tot îmi apar MESAJELE LUI pentru că așa funcționează platforma asta. laughing)

| DeMicUnCălător a răspuns:

Niici un om care este fericit acasă nu-și va înșela partenerul cărui i-a promis să fie împreună la bine si la rău.
Iar ceilalți cate o fac dar rămân împreună au motive,, cel mai important fiind copii.

| Arakiss a răspuns:

rolling on the floor nota 10 din partea mea laughing

| Anonim87598743573495 a răspuns:

Din comoditate, din frica de singurătate, din egoism, slăbiciune și lista ar putea continua

Ar putea avea diferite avantaje și multe motive pentru care vrea să rămână

Întrebări similare