Omul este in continua schimbare, iar daca nu primeste acasa ceea ce-si doreste, cauta acel ceva in alta parte! Simplu, nu-i asa?
Te-ai căsătorit că ai sperat. Stai cu el, rămâi cu el, din comoditate, sau fiindcă ai o aventură pasageră. sau fiindcă îi iubești pe amândoi, sau ca să nu sufere copii.
Poate atunci când te-ai căsătorit erai deplin mulțumit.
Dar lucrurile se mai pot schimba. Și nu mereu în bine.
Dar la chestia cu "de ce mai stai cu el/ea" aici ai perfectă dreptate.
E o chestie pe care nici eu n-o înțeleg.
) In mare cam aceleași lucruri i le-am spus și eu înainte să-i dau BLOCK. Din păcate tot îmi apar MESAJELE LUI pentru că așa funcționează platforma asta.
)
Niici un om care este fericit acasă nu-și va înșela partenerul cărui i-a promis să fie împreună la bine si la rău.
Iar ceilalți cate o fac dar rămân împreună au motive,, cel mai important fiind copii.
Din comoditate, din frica de singurătate, din egoism, slăbiciune și lista ar putea continua
Ar putea avea diferite avantaje și multe motive pentru care vrea să rămână
Din cauza casatoriei pe alte criterii decat compatibilitatea, din cauza lipsei de educatie, din cauza complexelor, etc.
Si bineinteles, din cauza raportului tragic hormoni vs neuroni.
Ai facut rost de proiect, de la Dumnezeu?
Poate ne spui si ce rol are apendicele. Ms.
Foarte bine, dar atunci de ce se mai casatoreste? De ce nu sta ca in comuna primitiva?
Are un rol atat limfatic, fiind un organ bogat in foliculi limfatici, cu rol in apararea anti-infectioasa si avand abilitatea de a stimula peristaltismul intestinal pentru a fi elimitate deseurile intestinale, precum si rolul sau in rezervor de bacterii intestinale benefice organismului.
consilierindragoste întreabă: