anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce înșeală bărbații/femeile?

Din cauza lipsei de sex? Sau a iubirii?!

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Pentru că au intrat într-o relație/căsătorie cu mult înainte de a-și satisface toate curiozitățile, dorințele sexuale, fanteziile, etc.
De obicei (nu spun că e o regulă), cei ce se grăbesc, ajung mai întotdeauna să înșele mai târziu.

48 răspunsuri:
| CarcotasulVesel a răspuns:

Barbatii in general din prea mult libido
femeile in general daca sunt prea ignorate sau ca sunt prea nesatisfacute (de gen in pat 5 minute miscare, isi da drumul, si se intoarce pe partea cealalta si se culca, si deci la ea nema orgasmul, iar asta se intampla de fiecare data)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Barbatul inseala din lipsa de respect. Poate sa primeasca si sex calumea si sa isi iubeasca prietena.

Când e intr-o relatie, fim sinceri cam multe femei se dau la el, si profita de chestia asta. Dar relatia poate continua, deoarece se implica doar sexual.

In schimb o femeie când inseala relatia s-a terminat complet, deoarece se implica emotional. In majoritatea cazurilor.

| QElenaBoghiu a răspuns (pentru CarcotasulVesel):

Nu este mai simplu să se despartă după care sa se culce cu cine vrea?
Eu cred ca înșelatul este decât o frustrare.
Pentru 5 minute de placere pierzi o familie!

| DanyDav a răspuns:

Lipsa de sex, clar.
Daca femeia e mai dominanta, il fufu, sau il tine ocupat cu pasa ei de -i scoate pasarica din cap, nu -i mai trebuie alata.

| Freya1 a răspuns:

Iubire.
Eu cred ca cineva insala doar atunci cand nu isi mai iubeste partenerul.

| corbulalbrosu a răspuns:

In foarte multe cazuri pur si simplu pentru a-si satisface simpla CURIOZITATE in privinta a ceea ce-i poate oferi o anumita femeie sau un anumit barbat, sau/si din dorinta si spiritul de... aventura. big grin

| CarcotasulVesel a răspuns (pentru QElenaBoghiu):

Nu stiu daca ai auzit de sindromul Stockholm care se aplica femeilor batute in general si care nu vor sa se desparta sau sa depuna plangere, insa nu numai, iar pe scurt suna asa:

chiar daca sunt in rahat, imi e frica de schimbare pentru ca imi e frica de ce ma asteapta dupa colt

asta se aplica si la despartire, prefera sa faca ceva pe la spate in ideea ca nu o sa fie prins(a), decat sa se desparta si sa faca fata vietii singur(a)

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ca de obicei, răspunzi morbid.

| Plato a răspuns:

Nu stiu cine "înșeală", dar unii mai înșală.
Din cauza iubirii. Cand iubesti pe cineva e absolut imposibil sa-l înșeli, ca efectiv nu te-ar lasa sufletul, n-ai putea nici sa vrei. Doar cand nu dai doi bani pe persoana respectiva o poti insela, insa trebuie sa fii un om mizerabil si jalnic.

| Negoiu a răspuns (pentru QElenaBoghiu):

Se despart şi ce fac? Au relaţii cu alţii care înşală la rândul lor! Sunt foarte puţini cei care din diferite motive (religie, prea nedoriţi, etc.) să nu fii văzut cum e şi cu altul (alta). Şi să ştii că barbaţii şi femeile înşală la fel, numai că femeile „împart" la zece iar bărbaţii „înmulţesc" cu zece, cred că înţelegi ce vreau să zic! Hammurabi a raspuns corect, toţi avem curiozităţi şi mai devreme sau mai târziu ni le satisfacem. Treburi pasagere bineînţeles, nu lucruri de durată, Doamne fereşte! Familia să rămână familie!

| QElenaBoghiu a răspuns (pentru Negoiu):

Mulțumesc

| RAY a răspuns (pentru Hammurabi):

Nu chiar, in fapt studile demonstreaza ca o fata cu cat are mai multa experienta cu atat rata de divot este mai mare

https://relevantmagazine.com/......nd-divorce

https://ifstudies.org/......-stability

Women with 10 or more partners were the most likely to divorce, but this only became true in recent years;
Women with 3-9 partners were less likely to divorce than women with 2 partners; and,
Women with 0-1 partners were the least likely to divorce.

| RAY a răspuns:

Libertatea sexuala a femei din secolul 21, feminismul, destrămarea familiei, promovarea misandrei, homosexualitati de ambele parti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lipsa de respect

| Hammurabi a răspuns (pentru RAY):

Ce treabă ai cu divorțul? Vorbeam de înșelat nu de divorț.
Studiile sunt corecte.
Cu cât ai mai multă experientă, cu atât ești mai pretențios și selectiv și bineînțeles că n-o să stai cu un idiot de partener/ă care, atunci când l-ai cunoscut era FătFrumos, ca mai apoi să-ți dai seama că de fapt era calul.
Și uite divorțul.
Dar nu vorbeam despre asta.

Majoritatea divorturilor au ca cauza inselatul

Mai citește statisticile odată să vezi că și
"Cuplurile mai vechi de 5 ani în care apare infidelitatea, rareori sfârșesc printr-un divorț (doar 12% din cazuri) de unde rezultă că partenerii pun mai mult preț atât pe stabilitatea proprie cât și pe stabilitatea familiei"

Da,daca fata aia s-a maritat virgina, daca a avut multi parteneri nici vorba, curva ramane curva pe viata

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Esti cam spalat pe creier de ce scrie pe net.

Sunt mai multe sanse sa divorteze cu cate relatii sau casnicii a esuat. Si cam asta se bazeaza la ambele sexe.

| Plato a răspuns (pentru Hammurabi):

Deci in mod normal, dptdv, pentru casatorie se ia ceva la mana a 10a, tu fiind la fel de folosit?
Solemnitatea căsătoriei ar fi egala cu 0 in cazul asta.

Ce numești tu curvă? Dacă a avut mai mulți parteneri înainte de a se mărita sau de a avea vreo relație?
laughing
Ți-am zis să nu te mai duci pe la Religie că o să-ți spele Steregoi creierul.

| Plato a răspuns (pentru Hammurabi):

Ma indoiesc ca devine cineva din FatFrumos cal. Poate era cal si devine bou. Una e sa fii FatFrumos si alta e sa fii vazut FatFrumos.
Se mai intampla cand ratiunea este redusa la tacere in luarea acestei decizii.

| Hammurabi a răspuns (pentru Plato):

Când o să se inventeze un contor pe care să i-l pui la păsărică și să poți avea certitudinea kilometrajului o să-ți înțeleg revolta.
Altfel n-ai decât două variante :
- să ai pretenția să fie virgină
- să accepți că nu e virgină (și aici se încadrează de la fata care a avut un singur prieten când era în liceu, până la ultima jartea)
Deci opțiunile îți sunt mult prea limitate ca să faci uz de ele.

| Hammurabi a răspuns (pentru Plato):

Deci nu există "ceva la mâna a 10-a".
Există doar e virgină sau nu e.
Nu vei avea tu niciodată de unde să-i cunoști "portofoliul".

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Spalat pe creier? deci studile inseamna spalari pe creier ))))))) cum se face ca acum 50 de ani rata de divort era mult mai mica iar de cand cu feminismul a crescut foarte mult, asta se poate vedea

Cu cat o femeie a avut mai multi parteneri cu atat va insela mai des simplu

Se vede că ești virgin.
E exact invers.

Asta vorbind în "modul" cum obișnuiești tu.
Contează caracterul fiecăreia.

"cum se face ca acum 50 de ani rata de divort era mult mai mica"

Acum 50 de ani, dacă ridica doar privirea, nu și vocea, își lua bătaie de nu mai știa cum o cheamă. Cine să divorțeze? laughing

Întrebări similare