anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce înșeală bărbații/femeile?

Din cauza lipsei de sex? Sau a iubirii?!

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Pentru că au intrat într-o relație/căsătorie cu mult înainte de a-și satisface toate curiozitățile, dorințele sexuale, fanteziile, etc.
De obicei (nu spun că e o regulă), cei ce se grăbesc, ajung mai întotdeauna să înșele mai târziu.

48 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru Hammurabi):

E si asta un adevar,care nu il neg,din contra mereu am scris despre asta, fiecare crede in ce vrea, eu cred ca o fata care a avut mai multi parteneri toata viata va fi asa, nu cred in schimbari umane, tu daca crezi e treaba ta, nu sunt misogin

Daca fac sex maine nu o sa mai gandesc la fel?

evenso
| evenso a răspuns:

Pentru ca asa este natura masculina.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Atunci femeia Nu facea prea multe. Stia doar casa si sa faca de mâncare.
Acum are studii, functii se concentreaza pe cariera, nu mai are nevoie de un barbat.
cam barbatul doar bea se drogeaza si sta pe canapea. Sau inversat rolurile laughing

| Hammurabi a răspuns (pentru RAY):

Insoară-te cu una virgină de 17-20 de ani și vei vedea ce curioasă va deveni pe la 25-30.

Unii au impresia că dacă se însoară cu o virgină și îi va spune "da iubita, asta de 14 e cea mai mare posibilă" vor fi crezuți pe cuvânt. laughing

Sau poate ai baftă dacă cauți pe la sectanți (că tot îi iubești tu așa mult) sau la mormoni, sau amish.

Gandesti prea negativ si faci o generaliare, din contra cea care deja a avut multe expeiente va insela mai rapid si mai des

| Drimmero a răspuns:

Din pura prostie si lasitate, atat barbatii cat si femeile, cand li se ofera totul nu ai nicio scuza cand inseli,, esti doar o mizerie umana, un deseu.

De obicei nu au curaj sa spuna ca vor sa incheie socotelile cu partenerii si sa isi continue viata cu cei pentru care sunt atrasi, prefera s-o faca miseleste, aici nu pot sa inteleg omul!

| darrio2007 a răspuns:

Din cauza varietatii. Mai prefera si salata de fructe nu doar un măr.

| Plato a răspuns (pentru Hammurabi):

Hoate, isi dau kilometrii inapoi. Deaia zic ca mai bine iei din showroom, dupa test-drive. De la targ cred si eu ca nu-i stii portofoliul.

| Hammurabi a răspuns (pentru Plato):

Da, e greu pentru bărbați.
Pentru ele e mai simplu, că știu că nu găsesc decât second-hand. Nici nu mai contează câți km are la bord. Suficient dacă e "în stare bună de funcționare" fără accidente majore și nu "consumă" mult. laughing

| J0B0MAT a răspuns:

Unii/unele au pur şi simplu în sânge chestia asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru că sunt nefericiți, consider că dacă îi oferi persoanei iubite atenție nu are de ce să te înşele cu altcineva. Sau probabil vor să-şi satisfacă poftele, fanteziile cu altă persoană. Se plictisesc de persoana cu care sunt, vor să încerce ceva nou, nu uita, toți bărbații înşeală. Şi majorotatea le înşeală pe iubitele/soțiile lor cu altele mai urâte, dar pentru sex nu mai contează aspectul fizic.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Da e exact cum a spus Hammurabi da asa este.

| QElenaBoghiu a răspuns:

Mulțumesc bărbatewinking

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Nu exista iubire ci doar interese de ce tot aud pe site-ul asta neneorocit cate o fata pomenind de iubire, nu exista asa ceva pricepeti odata. Astea trecute de 40 de ani s-au lamurit cum sta treaba cu "iubirea".

| MisterE a răspuns:

Cand cineva inseala, e datorita unor probleme/neajunsuri/instabilitati/insecuritati ale lor, interne, nu ale partenerului inselat, intrucat daca nu aveau acele probleme interne si le lipsea ceva, fie comunicau cu partenerul acea lipsa si incercau sa o remedieze, sa adreseze problema, fie puneau punct relatiei inainte sa aiba ceva cu altcineva.

| IamJoKeR a răspuns:

Nu toti barbatii insala

| Sofer a răspuns:

Din cauza lipsei de iubire.

Întrebări similare