Aici cred că aș putea răspunde, deoarece sunt genul de fată care se preocupă de fizicul ei. In cazul meu de mică am suferit bullying pentru că eram mică de statură și un pic grăsuță. Cu pasul timpul am crescut m-am dezvoltat Y m-am schimbat complet, însă am rămas cu complex de mică și acum sunt un pic obsesionată cu corpul meu. Am suferit o depresiune de 3 ani și ceva și m-am descuidat complet. Am început iarăși să iau în greutate, de data asta din cauza unor probleme de sănătate. Acum aproape o lună m-am hotărât să merg la gimnastică și să încep o schimbare în viața mea. Nu mă simt bine cu mine însumi, simt nevoia de corpul perfect care îl aveam înainte. Nu am pereche și nici intenție de a îmi face. Deci nu o fac pentru ca sexul opus să mă vadă bine etc... O fac pentru mine, pentru a mă simți eu bine cu mine însumi, pentru sănătate, stare de anim... Nu neapărat toate fetele care se îngrijesc și merg la gimnastică o fac pentru a atrage sexul opus.
Eu de expemplu nu ma machez, nu ma chinui sa am un fizic perfect sau nu mai stiu ce. Nu zic ca is eu marea perfecta si nu am nevoie de ele, dar pur si simplu nu imi place cum arat macheata si mega aranjata. Adica a venit mai demult o prietena la mine si a zis ca vrea ea sa-mi faca parul, sa ma macheze tot. A insistat si pana la urma am lasat.o, iar la sfarsit cand m.am uitat in oglinda nu mi-a placut deloc cum aratam, adica ok eram macheata bine, dar nu ma simteam eu. Si de atunci nu imi bat capul sa devin cine nu sunt. Dar majoritatea fetelor nu sunt ca mine asa ca eu sunt o exceptie desigur)
Ca OM, fie că ești fată, fie că ești băiat, simți nevoia să te îngrijești, să te ocupi de aspectul tău exterior. Și naturalețea e frumoasă. dar nu spune nimeni să te machiezi vulgar, atunci când treci (de) pragul casei. Un machiaj discret, e binevenit. Fiecare om vrea să arate bine, probabil că asta ne schimbă (și) starea de spirit, ne oferă mai multă încredere în noi. Ne simțim mai admirați, mai iubiți/apreciați.
Și băieții se rad, așa cum fetele se machiază. Sunt și băieți, care aleg să nu se radă, așa cum sunt și fete care aleg să rămână naturale. Ține de dorința fiecăruia, important e să se simtă el bine. Aspectul fizic contează foarte mult, atât în ceea ce ne privește (când vorbim de propriul aspect), cât și atunci când privim în jur.
Prima dată, te 'îndrăgostești' de aspectul unui om. Abia apoi, ajungi să-i cunoști sufletul. În lumea virtuală (fiindcă, e o modă acum!), este exact invers. Ajungi să-i cunoști mai întâi sufletul, prin comunicare/dialog scris, abia apoi ajungi să-i cunoști chipul. De multe ori, te poți 'îndrăgosti' de sufletul unui om, de felul în care gândește, ori se exprimă. Poate, abia în acest caz, poți spune că te-ai îndrăgostit de sufletul unui om, nu de aspectul său. )) Dar, și aceste întâmplări, pot avea un final fericit, sau mai puțin fericit, dacă unul, sau ambii constată că imaginea pe care și-au creat-o (în gând), unul despre celălat, a fost doar o plăsmuire a imaginației lor.
Nu contează, cât de urât se consideră un om, într-o zi, va întâlni pe cineva, care va vedea în el, un om atât de frumos!
Si pe tine te atrag sufletele? incredibil sincer, am evoluat in decetori in de suflete, da te poti indragosti indiferent de cum arata, dar prima impresie e aspectul fizic ma intelegi?
Am spus mai sus, punctul meu de vedere. Prima dată, te 'îndrăgostești' de aspectul unui om, nu de sufletul său.
Mai mult, în lumea virtuală, te poți îndrăgosti de sufletul cuiva.
Iisuse credeam ca sunt eu mai diferit ca sunt superficial ca imi plac fetele frumoase nu grasane de 300 de kg, normal ca aspectul fizic primeaza, apropo fata din avatarul tau e frumoasa
Daca spuneam fata din avatarul tau e urata mai spuneai multumesc sincer?
Nimic. M-ai lăsa fără cuvinte!
A mai spus-o ieri unul, pe aici.
Anonima17191 întreabă: