Dacă nu accepți pauza va rupe cu tine, iar dacă accepți pauza, în pauza respectivă, va încerca, să găsească o alta.
Daca accepti pauza poate isi da seama daca tine cu adevarat la tine. daca nu`i acorzi aceasta pauza tot o sa se desparta de tine ca sa vada cum e.mai bine acorda`i chiar daca te doare.fii mai rabdatoare si daca va e dat sa fiti impreuna tot el se intoarce.bye bye.
Eu zic sa nu fii de acord o.o" Pauza asta de "o saptamana" va fi definitiva din moment ce ti-a spus ca vrea sa vada cum e . Poate ca va descoperi ca ii e bine . Ce se va intampla atunci? Am patit`o xD.
Fii atenta draga mea, eu zic sa accepti acesta 'pauza' ca sa vezi daca chiar te iubeste! Crede-ma iti zic eu ca am patiti la fel.Decii, fa un timp pauza si daca se desparte de tine fii cu ochii pe el o luna ca cine stie sunt sanse ca sa fie din nou cu fosta prietena. Daca o sa fie cu inseamna ca cu tine a stat doar pentru ca nu a avut cu cine dar, daca timp de asta o luna in care tu o sa fii plecata nu va fi cu ea inseamna ca nu o iubeste si te iubeste pe tine! Sii tine minte o iubire adevarata nu se uita usor!
Ar fi o chestie daca tu te-ai desparti de el din cauza neincrederii,iar daca sufera inseamna ca el chiar te iubeste, insa daca nu, poti sa o faci fara griji...
Sa il lasi sa decida el...si mai bine faceti o pauza de o sap sa vz daca poate sa stea fara tine
alceva nu stiu ce sa mai spun