| ValentynaTynaAmy a întrebat:

De ce la bărbați nu le place romatismul?

15 răspunsuri:
| Quiin a răspuns:

Asta difera de la barbat la barbat. Nu toti sunt asa. Sunt si barbati care le place romantismul si sunt barbatii care sunt mai duri. Asa cum nici la fiecare femeie ii place romantismul.

Răspuns utilizator avertizat
| LoveSleep a răspuns:

Dacă îl pui să te sărute-n ploaie și el zice că ești nebună nu înseamnă că nu-i place romantismul, înseamnă că nu-i place ploaia.

| MidnightR a răspuns:

Daca te astepti la poezii de dragoste si bai cu trandafiri, te cred si eu ca ai impresia asta.

| MidnightR a răspuns (pentru LoveSleep):

Aia prin filme se saruta prin ploaie, da` ce bani iau dupa...

| LoveSleep a răspuns (pentru MidnightR):

Viața e nedreaptă.

| RAY a răspuns:

Voua nu va place acest tip de barbatii ori e prea bun pentru voi ori il bagati in freindzone, va plac barbatii curvari badboys, plus ca daca spui unei femei te iubesc e sansa mare sa te lasa sa fim sinceri, sentimentele sunt slabiciuni daca le declari devi sclavul ei si ea te nenoroceste in fine, sper ca ai inteles ceva

| madalinamadu a răspuns:

Şi eu am momente în care mă întreb de ce nu e suficient de romantic iubitul meu şi după mă fulgeră realitatea "Aaa da, pentru că te-ai plictisi lângă un astfel de bărbat.". De fapt, există şi bărbaţi din ăştia romantici şi am văzut-o pe propria piele şi m-am lecuit, ideea e să cauţi unde trebuie.

| mihai69 a răspuns:

De unde ai scos prostia asta?!?

| Astaeparereamea a răspuns:

Nu-i baga pe toti in aceeasi oala

| Amegadaisuki a răspuns:

Dar cine a zis ca barbatilor nu le place romantismul big grin

| mgtow a răspuns:

Mie imi place sa fiu giugiulit toata ziua si pupat laughing

| Narcis2007 a răspuns:

Unora le place altora nu...

| TPUuser199 a răspuns:

Nu vorbii la general. insa aici sunt de acord cu LoveSleep laughing)

| T0T a răspuns:

Dar majoritatea romanelor sau filmelor romantice nu au fost creeate de bărbați?

Întrebări similare