anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce la hetero atat de multe femei nu suporta prezervativul? Dar si barbati.
La homosexuali lumea este mult mai atenta si doar asa fac daca sunt intalniri intamplatoare de pe Grindr.
Sa nu ziceti raspunsuri gen "e mult mai placut fara". Vreau raspunsuri mai elaborate, stiu si eu ca e diferit fara protectie.

18 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Scarecrown a răspuns (pentru Violleta2022):

Sa stiti ca domnul nu a intrebat povestea dvs de viata, a cerut alta parere

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu cred că sunt așa multe femei care nu suporta prezervativul, însă în relațiile homosexuale pericolul de contactare de boli e mai mare așa că de aceea protectia trebuie sa fie mai mare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Fals. O femeie hetero cu care am facut sex a bagat mana, a scos o din ea, mi-a scos prezervativul si apoi cu mana ei a bagat o adanc la maxim in ea. Apoi m-a tinut cu picioarele si m-a obligat sa dau...
Plus am mai gasit si alte femei hetero care mi au propus asta fara sa ma cunoasca deloc. Iar eu am avut putin contact cu femeile hetero.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Eu am gasit cam multe

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Scarecrown):

Corect

anonim_4396

Pai nu doar pentru ea am zis asta. Am vorbit pe tinder si badoo cu mai multe. 3 dintre ele mi au propus direct fara. De asemenea, mai am prietene si ele considera la fel.

anonim_4396

Nu...fete studente la medicina in Bucuresti la carol davila.

anonim_4396

Nu viseaza nimic vrabia...
Nu s au rugat, doamne, mi au doar zis ca ele iau AC sau au sterilet si ca asa prefera, ca latexul se simte groaznic etc.
Eu nu mananc rahat aici ca nu ma cunoaste nimeni...zic asa cum e

anonim_4396

Imaginatia mea? Femeile mi-au zis cu gura lor! laughing
Adica dumneata faci doar cu latex si iti place mereu? Nu faci deloc fara latex? E ciudat sa fii casatorit si sa mai folosesti latexul

anonim_4396

Cei casatoriti nu folosesc deloc sau foarte rar. Asa fac.
De unde stii tu cata exp am eu? Tu ai exp cu femei? laughing Ai doar cu sexul opus, eu am cu ambele sexe, zic eu
Ai cumva 50+? laughing
Esti pe menopauza cred

anonim_4396

Cu femeile chiar ca nu prea am, asa e. Nici cu barbatii cine stie ce ca nu am facut cu orice prost de pe Grindr.
Eu il foloesc! Ele nu vor