Sa stiti ca domnul nu a intrebat povestea dvs de viata, a cerut alta parere
Nu cred că sunt așa multe femei care nu suporta prezervativul, însă în relațiile homosexuale pericolul de contactare de boli e mai mare așa că de aceea protectia trebuie sa fie mai mare.
Fals. O femeie hetero cu care am facut sex a bagat mana, a scos o din ea, mi-a scos prezervativul si apoi cu mana ei a bagat o adanc la maxim in ea. Apoi m-a tinut cu picioarele si m-a obligat sa dau...
Plus am mai gasit si alte femei hetero care mi au propus asta fara sa ma cunoasca deloc. Iar eu am avut putin contact cu femeile hetero.
Pai nu doar pentru ea am zis asta. Am vorbit pe tinder si badoo cu mai multe. 3 dintre ele mi au propus direct fara. De asemenea, mai am prietene si ele considera la fel.
Nu...fete studente la medicina in Bucuresti la carol davila.
Nu viseaza nimic vrabia...
Nu s au rugat, doamne, mi au doar zis ca ele iau AC sau au sterilet si ca asa prefera, ca latexul se simte groaznic etc.
Eu nu mananc rahat aici ca nu ma cunoaste nimeni...zic asa cum e
Imaginatia mea? Femeile mi-au zis cu gura lor!
Adica dumneata faci doar cu latex si iti place mereu? Nu faci deloc fara latex? E ciudat sa fii casatorit si sa mai folosesti latexul
Cei casatoriti nu folosesc deloc sau foarte rar. Asa fac.
De unde stii tu cata exp am eu? Tu ai exp cu femei? Ai doar cu sexul opus, eu am cu ambele sexe, zic eu
Ai cumva 50+?
Esti pe menopauza cred
Cu femeile chiar ca nu prea am, asa e. Nici cu barbatii cine stie ce ca nu am facut cu orice prost de pe Grindr.
Eu il foloesc! Ele nu vor
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: