anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce le pasa femeilor de marimea penisului daca 75% din placere se obtine prin stimulare clitoridiana?

Răspuns Câştigător
| DragosMentol a răspuns:

Ca sa ajunga pana la 100% laughing

12 răspunsuri:
| scarletjo a răspuns:

Acelora carora le pasa inseamna ca nu au descoperit inca adevarata placere sexuala si nu stiu cum sa o obtina.

| rebeca a răspuns:

Femeile care sunt de parere ca "marimea conteaza" sunt femei care in primul rand nu isi cunosc nici macar propriul corpul si cu siguranta nu stiu ce e aceea placere. Ele stiu una si buna, trebuie sa fie mare ca de nu, nu-i buna, si crede-ma ca si asta o stiu pentru ca au auzit la altele ca ele.
Eu am o vorba pe care o sustin cu tarie: "degeaba o are mare daca nu stie ce sa faca cu ea!"
Numai bine.

| Denysa2012 a răspuns (pentru DragosMentol):

Vorba tarolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E aceiasi chestie cu barbatii si sanii mari. Adevarul este ca te simti bine indiferent de marine (in ambele cazuri) daca partenerul e unul cu rotite functionale la creier.
Ma amuza nespus statistica talaughing 75%? de unde stii? ai citit undeva? a intrebat cineva toate femeile din lume prin ce stimulare de obtine placerea? Pe mine nu m-a intrebat nimeni. Cu raspunsul meu poate era 69, 9% laughing

| Roo a răspuns (pentru anonim_4396):

Evident ca am citit happy si te rog nu-mi spune ca tu obtii de fiecare data cand faci sex orgasm vaginal happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Roo):

Evident ca detalii de genul nu ti-as spune. Conteaza ca sunt multe tipe care il obtin asa daca te pricepi.

| alafaranume a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu esti una dintre cele care sunt satisfacute doar daca intra o bata de baseball in ele?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru alafaranume):

Flacau care e problema? Ce e cu sintagma aia? Roman prost crescut...
iar tu @Roo esti stupid pentru ca nu justifici de ce mi-ai votata raspunsul ca fiind stupid!

1 - sunt femeie
2- evident ca detalii de genul nu ti-as spune
have a nice day!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Roo):

Ok, schimbam la feminin si spun ca esti stupida pentru ca nu ai justificat votul dat de tine. Mai mult, mi-ai intors replica ca si cum eu as fi spus-o in defavoarea ta. Ori iti este greu sa accepti faptul ca probabil esti una din tipele dezavantajate, ori esti copil si imi votezi fiecare raspuns cu voturi negative sperand ca asa te vei simti mai bine. Esti vulnerabila.

Cum zici tuwinking

| Heather2001 a răspuns:

E importanta si marimea