| secreta a întrebat:

De ce le plac barbatiilor sanii?
In timpul actului sexual, ei sug sanii partenerei pentru a excita partenera sau aceasta activitate le confera placere excitandu-i si pe ei la randul lor?

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

De ce ne place ceea ce ne place? asta e un raspuns de premiul oscar,de ce ne place frumustea,de ce ne plac doar unele lucruri? vezi tu nu se stie de ce,deci stiinta a incercat sa explice nu se stie sunt multe ipoteze
freud spunea ca e o amintire de la mama, alti ca conform evolutiei sa-i reprezinta fertilitate astfel are fata aia lapte pentru viitorul bebe asta e ca de ne plac blondele ca evoluativ nu are sens, sunt intrebari care nu le stim inca, si eu as vrea sa stiu de ce, cand vad sanii penisul imi intra in erectie fara ca eu sa vreau asta, asta se numeste reactie involuntara asta e ca cand ti sete, pofta de mancare etc

| seth2016 a răspuns:

Misterul acestui comportament nu a fost descifrat inca din punct evolutionist si hormonal.

Se pare ca partenera devine mai atrasa de partener.

In rest doar placere la ambii cf. studiilor facute cu tehnica IRM (Imagistica prin Rezonanta Magnetica).

Dar nu trebuie sa faci sex in aparat ca sa constati asta rolling on the floor.

| RAY a răspuns (pentru seth2016):

Sa nu radem de ceea ce face stiinta

| seth2016 a răspuns (pentru RAY):

Face si ea ce poate laughing. Nu stii studiile cu sex in aparatul IRM. Au dat si poze la presa.

| RAY a răspuns (pentru seth2016):

Am vazut documentare

| Ripley a răspuns:

Oamenii sunt animale si animalele trebuie sa se reproduca.

Sanii unei femei dau ideea de fertilitate si masculi cauta mereu femele fertile.

Cel putin asta e explicatia unor oameni de stiinta pe tema asta.

| Emilian65 a răspuns:

Aceasta sugere a sanilor aduce placere la ambii parteneri.