| TeckTonik997 a întrebat:

De ce m-a inselat? Am fost impreuna 2 ani de zile, de la 14/15 ani. Totul a fost foarte frumos, am fost mereu impreuna fiind si colegi, imparteam totul etc. Amandoi eram la prima iubire si chiar ne iubeam... vinerea incepea sa planga pentru ca urma un weekend lung in care nu ne vedem, vorbeam de casatorie, de copii tot timpul. Ea a fost dintotdeauna o fire retrasa, fara prieteni si am renuntat la toata lumea pentru ea. Vara asta m-a inselat, m-a mintit in ultimul hal, s-a prefacut grav bolnava, a mintit ca a mers la spital in timp ce imi spunea ca ma iubeste, ca fara mine se omoara, ca vrea familie etc. chiar a iesit pe geam si in ultima clipa am tras-o si ne-am prabusit in balcon (pacat ca nu am impins-o). Am aflat tot mai multe si ea tot nega si se jura etc. si cand a venit momentul adevarului in care urma sa demonstreze ca e nevinovata, a spus ca vrea sa terminam, ca nu mai poate suporta certurile din cauza sanatatii ei... acum explicati-mi si mie ce fel de om poate face asa ceva? sa spui ca vrei familie in timp ce inseli, sa te prefaci/sa incerci sa te sinucizi, sa te pui in genunchi, sa alergi dupa cineva spunand acele lucruri din moment ce nu te intereseaza? Apoi sa faci tot posibilul sa iei niste palmi, sa te victimizezi, sa arunci toata vina, sa barfesti si sa arunci cu noroi in cel fara de care ziceai ca nu puteai trai (spunand lucruri care chiar nu se spun orice ar fi)?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Pt ca un om cand e prost zice orice idiotenie (asa cum a zis ea) dar acum cand crezi ca nu mai ai sanse sau baza in femei poti alege calea burlaciei e cea mai buna, daca nu am aflat eu de la orice contact ca a fost inselat sau inseala am zis mai bine singur decat prada la lup. Daca vrei sa risti risca dar niciodata nu stii cand amantul bate la usa.

6 răspunsuri:
| Rebeka88 a răspuns:

E parasuta(scuze pentru limbaj dar asa e). poti sa stai toata viata cu gandul la o xxxxxx sau sa gasesti adevarata dragoste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai uitat sa-i spui ca n-o iubesti si cam cat esti de posesiv, plus ca aproape ai obligat-o sa intre intr-o situatie jenanta, doar ca sa-ti demonstreze tie ceva ce tine numai de orgoliul tau.

| TeckTonik997 explică (pentru anonim_4396):

?

Răspuns utilizator avertizat
| SkyPilot a răspuns:

Mai lasa-ne cu intrebarile pe tema asta. Ai intrebat, ti s-a raspuns de cateva ori. Daca nu-ti merge mintea, du-te si cauta-te. Poate ca intelegeai la fel de greu si ce-ti spunea ea si de-aia te-a lasat.

| PreaTareღ a răspuns:

Uita de ea