| Viky17 a întrebat:

De ce ma plac baietii urati? eu primesc de la prieteni de familie si nu numai complimente ca sunt frumoasa..chestia e ca nu inteleg de ce baietii urati ma plac.

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Pentru ca si ei sunt oamenii si e normal sa te placa tu find fata iar ei baieti, in viitor o sa-i bagi in lista prieteni si vor catelusi tai in timp ce baieti frumosi o sa te foloseasca pentru sex, dupa 30 de ani dupa ce vezi cat de badboys sunt aia frumosi o sa alegi unu de asta din lista prieteniei ca sot dar gandul tau tot va zbura la aia hot,asta pentru ca in lipsa atractiei fizice nu exista iubire, vei sta cu el pe post pe provider, ti-am spus viitorul, nu accept sa imi dai banii pentru asta, e bine ca esti sincera fizicul conteaza nu sufletul, respectul de mascul til ofer

10 răspunsuri:
| BAD17 a răspuns:

Stii draga chiar daca sunt urati nu inseamna ca nu au sentimente, prietenii de familie logic ca iti spun ca esti frumoasa fiindca vor sa te simti bine dar gandeste-te ca nici tu nu esti cea mai frumoasa de pe planeta si nici ei nu sunt cei mai urati si chiar daca un baiat mai uratel te place ce e asa rau? are si el dreptul sa te placa e si el om, cum si tu probabil placi un baiat mai frumos, dar gandeste-te ca asa cum ai si tu sentimente asa sunt si ei

| Viky17 explică (pentru BAD17):

Am precizat ca nu numai prietenii de familie imi spun ca sunt frumoasa ci si alti oameni

| RAY a răspuns (pentru Viky17):

Inseamna ca esti frumoasa si ca ai nevoie de un baiat frumos ca tine doar ca multi vor vedea doar sex si atat in tine

| Viky17 explică (pentru RAY):

Stiu ca acum nu mai exista iubirea reciproca, doar sa te folosească pentru o noapte

| mentholinks a răspuns (pentru Viky17):

Ei, cateva nopti, sa ti-o bage din plin peste tot.

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru Viky17):

Multi numai vad de ce sa se implice serios intr-o relatie plus ca se promoveaza ideea femeia =obiect sexual, baieti frumosi find curtati de multe fete e greu sa fie cu una, dar si cu unu urat ce sa faci te degusta fizic asa mai bine unu frumos

| RAY a răspuns (pentru fal0crat):

Fata e sincera hai sa-i apreciem sinceritatea, fizicul conteaza, baieti mai urati sunt buni doar ca prieteni sau provideri atat

| Viky17 explică (pentru fal0crat):

Eu nu ma cred mai presus penttu ca toti suntem egali

Răspuns utilizator avertizat