Întrebare recomandată | MissJJ a întrebat:

De ce ma port urat cu persoana iubita? La inceput sunt draguta pana cand se indragoseste de mine,apoi ma schimb radical,ma racesc,devin indiferenta,incep sa ma cert din orice prostie (nimic din ce face partenerul nu imi convine), practic nu mi mai pasa ca in final dupa ce il pierd sa imi para rau.

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Pentru că nu e "persoana iubită" în adevăratul sens al cuvintelor.

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mîna părerea mea este că te porti asa deoarece ai fost de multe ori trădată, si acest mod nu tu ti l ai impus, ci este din subconstientul tău, este o formă de apărare, o protectie pentru tine.

| LolitaLempicka a răspuns:

Daca tii la relatie si persoana de langa tine nu ai cum sa faci asa ceva.iti bati joc acum de cel de langa tine dar roata se va intoarce.

| MissJJ explică:

Nu am fost niciodata tradata si nu am avut parte de vreo deceptie de genul acesta, nu am sechele.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Pentru ca esti narcisista si egoista! big grin
sI PROBABIL pentru ca vezi acea cucerire ca pe un trofeu, un merit ce ti se cuvine si pentru care "ai muncit".
Sau...e doar o raceala de moment, care va trece! Ai probleme cu tine insati. Relaxeaza-te! happy

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru MissJJ):

A, ok atunci, ti am zis că e doar părerea mea, eu nu te cunosc si nu am de unde stii, multă sănătate.

| Somebodyღ a răspuns (pentru NOname):

Exact! happy

| RAY a răspuns:

Te marcheaza unele experiente avute in familia ta