Sunt sigur că toți avem astfel de stări la un moment dat. Și eu am, dar îmi revin de fiecare gândindu-mă la chestii pozitive și la faptul că nu am timp de pierdut, iar dacă am, să nu îl pierd fiind supărat. Vorbește cu prietenii/familia și încearcă să ieși din aceste stări. Precis te vor ajuta.
Pentru ca nu iesi afara sa interactionezi cu lumea si sa iti faci prieteni!
Mda. La acesta intrebare / dilema NU pot sa raspund. Mie mi-a placut intotdeauna sa fiu SINGUR. Am preocupari / hobby-uri destule. Bine, nu doar asta este cauza! > P..Eu sunt un tip enervant deoarece imi spun INTOTDEAUNA parerea adevarata despre cineva, daca trebuie sau daca sunt intrebat!
Multi fug de mine! >O. Si eu sunt fericit 80% si astfel! >O
Așa fac și copii la 5 ani. Spun tot ce au pe limbă.
Cooorect si asta! Prefer sa sa-ti spun ce cred -- DACA ma intrebi! --... De ce sa te laud aiurea daca NU meriti? De ce sa te LINGUSESC ca un catel de 5 ani? Eu zic ca a trecut vremea sa mai fim PERFIZI unii cu altii!
Completare >> Tu poti sa fii,, politically correct,, cat si cand doresti. Eu unul nu mananc asa ceva!
Eu zic ca a trecut vremea sa mai fim PERFIZI unii cu altii! Zici greșit. Și dacă te întreb, poți să fii diplomat când răspunzi.
Daaa? Ei uite ca NU vreau sa caut cuvinte,, pompoase,,. Iti sun clar si Pa!
Dacă nu vrei, nu te obligă nimeni. Dar apoi să nu te miri că rămâi singur. Orice pasăre pe limba ei piere.
Este ultima mea replica! NU ai inteles, din mesajul meu, ca >> MIE imi place singuratatea? Regret doar 80% ca unii,, fug,, de mine. Sa fuga frate cat vor... sa ajunga pe Luna!
Iesi afara si te plimba, fa un sport, intalnesti prieteni, plimbati-va... ca sa nu-ti mai plangi d emila ca te simti singur.
anonim_4396 întreabă: