In aceasta faza din viata unei persoane fie baiat sau fata, trebuie sa discuti cu parintii sau cu psihologul scoli.
Poate ar trebui sa te dezvirginezi ca sa nu mai ai dubii... nu doar sa te simti nevirgina, ci chiar sa fii.
Esti virgina.Sunt sigur, eu iti recomand sa te desvirginesti cand vei fi majora(cand vei avea peste 18 ani)atata tot.Nu iti mai face griji.Asa e in viata de azi cu oameni astia dependenti de sex.
Si daca te-ai simti ca o virgina, cum ar fi? Ca nu inteleg, par mai inteleapta/bogata/frumoasa sau ce?
Nu inteleg cum te simti nevirgina daca nu esti dezvirginata. Ce senzatie ai? Voi deja aiuriti fetelor, nu mai aveti ce face si va vin timpenii prin minte. Implicate in ceva care aduce folos vietii astea, nu stati si va ginditi cam ce timpenii sa scriti pe TPU.ro.
Dacă tu la 14 ani te gândești la asta sunt curios la 20 de ani la ce te gândești...
Doamne, gândeşte-te la şcoală, în special la ora de gramatică, şi apoi la deflorare.
Eu nu am avut prietena pana intra-a 9-a. Cunosc persoane care au absolvit clasa a 12-a recent si nu au avut niciodata prietena/prieten.
Şi ce?
Tu chiar trebuie să lucrezi la gramatica ta.
Mutubal întreabă: