Pentru ca-s mitocani! Ceea ce vor este de fapt sex, nu dragoste, nu iubire, ci satisfactia madularului din pantaloni.
Dar nu-i condamn pe ei, ci pe fata proasta care accepta sex din prima, fara sa gandeasca, ca-i doar folosita si apoi aruncata.
Pentru ca voi ii alegeti ca va plac genul asta de baieti si nu sunt majoritatea alcătuiesc vreo 20% dintre noi pe restul le bagati in zona prieteniei si profitați de ei, simplu, iar pe la 40 de ani va maritati asa ruginite cum sunteti bagati vrajeala cu iubire
Pentru ca is prea imaturi sa inteleaga ca si femeile au sentimente si nu sunt obiecte.De fapt, ce vad la taţii lor asta fac şi ei, aşa că dacă tacsu îi prost, aşa va fi şi băiatul.
Da' tu de ce crezi că se satură doar cu o noapte de sex?!? Poate își dau seama că în afară de „F"-word, nu ai ce vorbi cu astfel de tipe.
Plus că mi se pare aiurea să spui că „stau cu ele pentru o noapte" și pe urmă „le părăsesc". De fapt, în acest caz, nici măcar nu vorbim despre „a sta"; ar însemna mult mai mult decât o noapte. Să stai cu cineva implică o relație, timp, zile și nopți... Pui total aiurea problema.
1. Pentru că asta îşi doresc, cel putin pe moment
2. Nu se identifică cu imaginea unei relatii
3. Nici ei nu ştiu ce îşi doresc.
Vikaa haaaa ce glume, fetele au sentimente? Femeile iubesc ceea ce poseda acel baiat iar baieti cu bani sau frumosi prezinta interes, restul sunt fraieri, sentimente feminine fii serioasa fata nici tu nu te crezi
Aici e vorba de fete, nu de femei. Femeile, sigur nu se vor duce la asemenea specimene.Mai sunt si cazuri si sunt destule in care se duc la barbati care doar asta au in cap.Bineinteles ca acei "bajeti" sunt imaturi, pentru ca asta au ei in cap, cei mai multi fiind adolescenti. Odata cu inaintarea in varsta, exista si alte prioritati.
Pentru ca si fetele in ziua de azi se lasa mult prea repede si usor.Ar trebui sa existe o perioada de cunoastere, apoi sex.In perioada aia ar trebui sa iti dai seama de intentiile baiatului.Acum multe nici nu asteapta sa fie intr-o relatie oficiala cu un baiat si deja trec la pasul de a face sex si apoi se intreaba ce reprezinta ele pentru baiatul ala si asteapta respect.
Nu stiu daca este bine zis,, majoritatea,,. Depinde si de ce persoane dai. Daca aceasta majoritate sunt luati din cluburi, la ce te asteptai? Eu persoanal la activitatile mele de zi cu zi nu intalnesc prea multi baieti care sa vrea fete doar pentru o noapte. Acum na, nu stiu in ce locuri ai gasit tu atat de multi baieti care sa vrea asta. Dar ca sa iti raspund totusi, cred ca esti pe la o varsta de 20 25 de ani. Si multe persoane(si fete si baieti) cauta distractie. Nu mai vor sa investeasca sentimente in relatii fiindca cel mai probabil au fost dezamagiti(fiindca se practica inselatul foarte mult in ziua de azi). O sa caute relatii serioase cat o sa doreasca sa fie la casa lor, cand o sa doreasca copii etc. Momentan vor sa se distreze si sa uite de tot. Dupa atatea dezamagiri, nimeni nu mai are chef de sentimente. Daca ai arata ca vrei ceva serios, sigur ai gasi pe cineva care sa iti ofere iubire
Pentru ca sunt golani, neserioși, creier arse care nu le pasa cât rău fac
De aia e bine sa testez o persoana înainte sa începi o relație
E și vina fetelor ca se las prostite și nu sunt atente, ele visează la povesti când realitatea e dura
Daca unele sunt bune doar de atat, de ce si-ar pierde si mai mult timp cu ele. Plus ca exista aventuri. Ambele parti isi vad de treaba lor de dimineata. Nu mai pupati in dos atata fetele ca nu sunt mai sfinte ca baietii.
Cred că a fost destul de evident de la început ce intenții are, tu de ce rămâi dacă vezi că nu vrea nimic serios și tot pe ei dai vina? sunt și destui care caută serios
Pt ca sant scarbe ordinare. Femeile inseala, nu ofera o stabilitate emotionala, niciodata sa nu ai incredere in femei altfel ajungi ca mine macinat de trecutul unei curve dezamagit, le bagi in pat si dupa le trimiti afara cu stil
Nu toți sunt la fel. Depinde de anturajul lui vezi ce prieteni are unde lucrează, etc.
în 8 Mai | Annastassia a răspuns:
Pentru ca-s mitocani! Ceea ce vor este de fapt sex, nu dragoste, nu iubire, ci satisfactia madularului din pantaloni.
Dar nu-i condamn pe ei, ci pe fata proasta care accepta sex din prima, fara sa gandeasca, ca-i doar folosita si apoi aruncata.
sa inteleg ca vreti nunta pentru sex
denisuca2012 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: