| hujibijuk a întrebat:

De ce majoritatea fetelor au frica aceasta de a fi parasite dupa sex?

Răspuns Câştigător
| jamal000 a răspuns:

Pentru ca s-a creat de-a lungul anilor un mit potrivit caruia baietii se lauda ca au avut relatii sexuale cu N fete si inca una la colectie e cu atat mai bine. Si fetele de teama sa nu fei categorisite ca fiind de moravuri osoare sunt mai reticente, dar personal nu vad lucrurile asa, in timpul actului sexual fiecare se foloseste de corpul celuilalt pentru a obtne placere, deci suntem egali!

25 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Cum ar fi sa te *** pe tin in c*r si sa te las abandonat intr-o padure?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O fata mi-a spus, ca in momentul acela, ea constientizeaza adevarata ei utilitate in societate, da eu jur ca n-am crezut-o!
Nu stiu, cred ca le e frica de nota de plata de la restaurantul hotelului, sau sunt ata de obsedate de sex incat vor mai mult, iar teama...e teama. tongue

| AleAlexandraIdk a răspuns:

Pentru ca 50% din ele cred ca barbatii se prefac ca iubesc o femeie doar pentru a obtine o "partida" de sex cu elewinking

| neutrino a răspuns:

Pentru ca au obiceiul sa-si faca planuri de viitor, crezand ca le-a pus Dumnezeu mana pe cap!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Probabil deoarece realizează că doar pentru sex le vor băietii si se simt folosite, utilizate, murdărite, si majoritatea au dreptate să se teamă, dar tot ele i si fac rău cu mîna lor acceptind să se culce cu oricine.

| Ella192 a răspuns:

Pentru ca ne simtim folosite! Avem si noi o demnitate, nu suntem niste cirpe! Si plus la asta cred ca cea mai mare frica este atunci cind faci cu o persona care nu te merita cu adevarat!

| tweety21 a răspuns:

Pentru ca asta inseamna ca ti.ai batut joc de ea si apoi daca stai sa te gandesti ca azi uh maine altu lumea o va face curva si nimeni nu o da o mai ia sa o iubeasca si doar sa o f...

| Hakuouki a răspuns (pentru Ella192):

De asta majoritatea fetelor umbla dupa aia mai mari, genul de baieti "rai" care e clar pentru ce le vor. Suna a ipocrizie draga, nu ca m-as plange big grin

| etternity a răspuns:

Din vina barbatilor care le parasesc dupa ce fac sex.

| Ella192 a răspuns (pentru Hakuouki):

Sa ghicesc te regasesti prin tipul de baieti "rai"? Eu personal nu fug dupa "categorii", cred ca trebuie sa te uiti la sufletul omului pentru ca orice demon poate fi calmat tongue si pina la urma aia "rai" doar par a fi asa. Eu nu cred in "bad boy", pentru ca pina la urma orice baiat plinge!

| Hakuouki a răspuns (pentru Ella192):

Eu sunt eu, nici rau nici bad nici nimic. Doar o simpla persoana care comenteaza in urma propriilor observatii, evident asta spui acum, dar realitatea este cu totul alta, vorbesti de sufletul omului si de demoni, cand de fapt nu te cunosti chiar de loc. Macar fi sincera cu tine. Nu sunt interesat de continuarea acestei discutii, deci un raspunde. Seara buna.

| RAY a răspuns:

De ce stam cu o fata? ar fi bine daca am fi sinceri nu ipocriti atunci nu am mai suferi parerea mea, un baiat sta cu o fata pentru sex valabil pentru orice baiat potent, normal la cap, orice fata sta pentru banii lui in 90 la suta din cazuri asta e realitatea care noi o negam apoi dam de ea ne plangem de ea aiurea specie

| Waffen18 a răspuns:

Pentru ca in ziua de azi unii barbati prefera sa le... si apoi sa plece, destul de rar mai gasesc bajeti care se le iubeasca si sa le faca toate mofturile, mda.

| Alcyon a răspuns:

Pentru ca femeile sunt mai sentimentale. Vor un print pe cal alb, cu care sa traiasca pana la adanci batraneti. Barbatii in schimb, se gandesc mai mult la sex (pentru ca au acest instinct mai puternic). Cum nu pot sa le spuna direct tipelor ca asta-si doresc, inventeaza tot soiul de povesti roz bombon, ca sa ajunga mai repede la "subiect". Iar a doua zi, nu stiu ce sa mai faca sa se descotoroseasca de printesa ce viseaza printi pe cai albi. laughing

| Skilline2012 a răspuns:

Pentru ca asa e.

| hujibijuk explică (pentru Ella192):

Pai.e mai ciudat, a asteptat 5 luni dupa mine,dar tot mai aducea vorba si ma mai presa, acum am avut o discutie si a recunoscut ca a gresit cu presatul, stiu ca ma iubeste, dar vrea si asta,,, oarecum vreau si eu dar sunt nehotarata...

| madyddd a răspuns:

Bărbatul nu părăseste o femeie pentru ca face sex cu el. El pleacă si nu o mai caută pentru că doar atat a vrut de la ea de la inceput dar evident că nu-i putea spune asta, pentru că-i foarte probabil ca tipa să se dea ranita in importanta ei si să-l refuze, desi la fel de probabil este că avea nevoie de sex ca de aer. Bineinteles ca situatia nu-l exonereaza pe barbat de lipsa de respect pentru femeie si pentru el insuși sau... un alt motiv ar mai fi ca, ceea ce a cunoscut suplimentar, in experienta sexului, nu este suficient de interesant pentru a merge mai departe.

| hujibijuk explică (pentru madyddd):

Nu prea am inteles...scuze happy

| madyddd a răspuns (pentru hujibijuk):

Vei intelege cand o sa mai cresti putin...

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Din lipsa de incredere in propria persoana.

| Ella192 a răspuns (pentru hujibijuk):

Atunci trebuie sa o faci doar cind o sa fii tu 100% hotarita ca mai apoi sa nu iti para rau ca ai facut-o. Si nu trebuie sa te grabesti, pentru ca daca te iubeste cu adevarat el o sa astepte decizia ta, si dupa toate astea slabe sanse sa te paraseasca.

| hujibijuk explică (pentru Ella192):

Imi place raspunsul tau! Genial! Si adevarat cred :*

| hujibijuk explică (pentru AleAlexandraIdk):

Si asta cam asa e.

| Ella192 a răspuns (pentru hujibijuk):

Am trecut prin astawinking

| RedDeath a răspuns:

Hmm... pai... nuprea pot sa imi explic.
Faca e ca, multe gresesc si chiar sunt parasite, pentru ca dau totul ep tava. Si cu sexul, doar nu da sexul imediat, il provoaca, se ''joaca' cu el, il chinuie, il face sa fie ca un fel de sclav, il ademeneste, etc. Daca reusesti sa il faci asa sa devina asa, dupa ce faceti sex nu te va mai parasi. Trebuie sa fi smechera. El e doar un alt animal in calduri deghizat in om. Ii stii punctul slab, foloseste-l!

Întrebări similare