Pentru că ești o persoană foarte timidă. După cum ai vorbit, nu ai avut nicio iubită până acum. Dacă am înțeles eu greșit, scuze! Doar că așa mă simțeam și eu înainte să-mi fac un iubit. Te adaptezi mai greu, trebuie să încerci să ai mai multă încredere în tine. Trebuie să faci ceva să-ți învingi anumite frici. Ți se pare ciudat fiindcă nu ești obișnuit cu acest subiect.
Am avut multe iubite, doar ca ei nu au stiut despre asta. Nu am o problema cu subiectul asta doar ca imi este greu sa ma deschid in fata lor sau al unor rude. Nici prietenilor nu le spun asta. Prefer sa tin in mine.
Poate avea legatura cu ce ai trait mai demult ce trezeste o stare de neliste in tine, pare ca te simti rusinat umilit ca iti zic asta. Sau ca se comporta de parca ai fi un copil mic.
Cand comunici cu ei fã-o detasat, calm, si daca continuã fi onest si spune sa inceteze cu anumite chestii.
Pai ai un pic dreptate sa te enervezi. Cred ca o persoana poate sa puna acest gen de intrebari decat daca este foarte apropiata altfel e de prost gust. In general oamenii care pun intrebari prea personale nu sunt foarte educati. Parintii asa sunt, nu trebuie sa te enervezi, ei vor sa stie e se petrece cu copilul lor
Pai e normal ca simti o oarecare presiune sa-ti faci iubita cand auzi chestia asta