| alexwahl a întrebat:

De ce merge moda ca, baietii trebuie sa curteze fetele? Traditie?

41 răspunsuri:
| Seba2013 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pare paradoxal, dar ele ne curteaza pe noi. Se fac receptive si ne seduc. Deci sunt femei care in prezenta unui baiat frumos, se schimba la fata. Se vede in ochii lor ca, cauta favoare din partea acelui baiat. Nu se apuca cu atutudini masculine, dar cine intelege limbajul corpului, isi da seama de lucrul acesta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Seba2013):

Asta da dar eu zic de cine face primul pas, binenteles nu ai de ce sã-ti pierzi timpul dacã ele nu se aratã interesate prin limbajul corporal.

| Seba2013 a răspuns (pentru RAY):

Iubirea platonica este faptica....nu poti iubi in balansul erosului ca te arzi. Jocul acela de anxietate-extaz este efemer, dispare repede, si mai mult distrage de la lucrile mai importante.
Asa si nebunia o putem numi iubire, vezi la dex. Dar nu o facem ca este nesanatos.
Iubirea platonica este si ea sexuala...sexualitatea nu insemna genitalitate. Numai ca la voi s-a generalizat afectiunea, totul este preludiu care duce la nebunie.
http://www.gandul.info/......iu-8481955

| Seba2013 a răspuns (pentru anonim_4396):

Aaaa da, asa ii. Mi-aduc aminte ca eram cu masina in spatele unei soferite care s-a oprit din cauza ca avea un obstacol pe drum.
Ea tot statea in masina si nu riposta. Eu cautam solutii, m-am apropiat de obstacol, si am vazut ca putem trece cu masina.
Deci ca sa vezi, noi avem un caracter mai agresiv. Noi cautam solutii, ele se plang de probleme. big grin

| RAY a răspuns (pentru Seba2013):

Isi place filozofia observ

| alexwahl explică (pentru RAY):

Poate e neam cu Abert Einstein

| Seba2013 a răspuns (pentru RAY):

Nu...mie imi place substratul. Pe mine mai mult ma incurca. Cam 85% este facut sa genereze confuzie, si daca nu ai grija, poti sa ajungi pierdut.
Dar daca vrei sa imi sustin afirmatia prin stiinta, o fac si asa.
Sau logic, ca pana la urma avem simtul comun.

| alexwahl explică (pentru Seba2013):

Nu a zis nimeni ca trebuie sa te dai Einstein aici big grin tongue

| FaraNumePls a răspuns:

Pe bune..Acum fata face tot rolling on the floor

| Seba2013 a răspuns (pentru alexwahl):

El s-a dat dupa mine, numai ca in viitor. big grin
Glumesc, argumentele mai serioase nu imi apartin, ci le sustrag din anumite surse.

| mgtow a răspuns:

Sclavie ma nene ma