Tu nu iti dai seama?
JustLoOkingArOund, mariaioana, madalina1 si LittleTweety. e una si acceasi
Despre elasexygagica.aia e chiar ea, adica proasta si obsedata de sex la 7 ani
In schimp cele mentionate nu sunt altceva decat niste false, prefacute, care pun intrebari la misto, oricum intrebarile lor au acelasi subiect si se vede clar ca mint
Inca ceva. sunt de acord cu tine
Toate sunt una si aceeasi persoana si anume un fost utilizator frustrat si lipsit de imaginatie. Atata poate, atata face. Sustin initiativa ta de a nu-i mai baga in seama interventiile penibile.
Personal mă distrează teribil elasexygagica. Răspunsurile celorlalţi enumeraţi de tine nu le-am văzut încă, mai puţin aia cu sexul la coinema care mi-a smuls un zâmbet .
Sunt buni şi astfel de oameni, mai alungă monotonia.
E drăguţ să văd între 30 de răspunsuri date lupi moralişti care îndeamnă oamenii la virginitate eternă şi câte un răspuns de tipul "faceţi sex! sexul este acţiunea" (sau ceva de genul).
Eu nu sunt de acord cu tine! Am şi eu dreptul să mă amuz!
Mai ady tu te iei de prietena mea JustLookingAround.Nu se poate
Nu intelegi ca e plictis rau pe aici de aia fac asa
Sa inceapa deci scoala dragilor
Dar nu
Ca dupa va plictisiti de ea si iar incepeti
De aia imi place mie scoala:prima si ultima saptamana
Ieri i s-a sters contul lui elysexygagica.si tot ieri a si revenit!
singura solutie e sa fie banate pe ip.
Nu vreau sa par rautacioasa, insa nu vad rostul unor intrebari care au un continut obscen, chiar daca sunt niste adulti sau copii, ar trebui sa se documenteze si sa aiba putin respect fata de ceilalti. Daca le dai un raspuns pozitiv, nu tin cont, insa daca dai un raspuns amuzant se bucura ca le tii isonul.Deci,sunt de acord si sper sa se ia masuri in aceasta privinta.Bafta!
Cat tupeu pe mariaioana asta ))
si specimenu asta nou "LittleTweety" se baga repede in seama
bai spalacitelor reveniti`va in pnm.
aveti 11 ani si in loc sa va ganditi la papusi ne povestiti noua cum v-ati tras`o cu vecinii, cu tatii, cu unchii si mai stiu eu cine.maine poimaine aud intrebare : "eu si matusa mea ne-am dat l***i una alteia.inseamna ca sunt lesbi?". voi nu ganditi deloc ) ratatelor :*
@mariaioana: Da pissy lasa vrajeala, sunt dispuns sa imi stearga mie contul daca asta v-ar face sa dispareti.
Pissy nu am nimic cu voi dar cum puteti abera atata? Nu stiu frate trebuie sa fiti tra-la-la ca sa puneti asemenea intrebari.
Si eu te puuuuup pissy
Din respect pentru TPU ma abtin sa le mai injur, ca nu o sa mai termin de injurat pana maine dimineata! Si sunt de acord cu ady!
Eu...
nu stiu ce au in cap ...prea multa imaginatie.
mint de put...
nu stiu... ce a ajuns TPU
Toti suntem, frate sunt conturi facute la misto, cica justolookingaround a facut sex la cinema, frate asta ori e caterinca ori e curva...pe bune.frate si eu mai fac misto da totusi suntem niste oameni civilizati
Alea/aia/ ar trebui tinute la beci si batute din 2 in 2 ore 7 zile pana le iese totu din cap legat de dragoste si sex! Apropo sunt de acord cu tine ^_^
Daca observi, aceste specimene au aparut pe site inepand cu data de 4 septembrie.Eu cred ca e una si aceeasi persoana.
Parerea mea, daca vrei sa te scapi de un caine, in nici un caz nu`i da de mancare sau nu ii acorda atentie!
Nu vezi ca le place publicitatea asta?
Adica nu sunt impotriva si iau totul in semn de bine
Decii dovada ca mint in tot ce zic si intrebarile sunt la caterinca!
Eu ii raportez toate raspunsurile si mai vedem noiii
Ralucaaa ajutanee!:S