De ce nici o fata nu se indragosteste de mine?
Probail aceleasi raspunsuri.
Totusi, mi se par diversificate cele primite de tine.
Tarif mare cred mai misoreaza si tu pretentile tale, daca vrei te iubesc eu de craciun ca pleaca iubita la soarca sasi taie tatal pardon porcul
Pentru a te place un baiat.
Poti incepe prin ati da ochleari aia hidosi de la ochii.
Ho, ho, ho!
Ooo saru mana!:*
:*
Nu poti obliga pe cineva sa te placa, poate destinul te pregeteste pentru ceva mai bun nu-ti face griji de asta, ai grija de tine si de familia ta ca la un moment dat nu o s-o mai ai.
Daca ai 7-8-9-11 anisori e normal sa nu ai un baiat daca esti mai mare si nu te place nici un baiat esti ghinionista sau urata
Cred ca nu ai o parere prea buna despre tine si nici nu te pui in valoare atat cat ar trebui. Pentru inceput, limiteaza-te in a cunoaste mai multi baieti, lasa indragosteala sa vina cand vei simti ca esti in preajma persoanei potrivite. Grija si...capul sus!
Bună.
Mai multe detalii despre tine puteai să dai ca să ştiu ce să îţi zic exact.
Poate problema nu e că nu se îndrăgosteşte nimeni de tine, poate problema e că nu au avut tupeul să îţi spună. Trebuie doar să cauţi persoana potrivită, mai bine aşa. Mai bine să ai decât o singură relaţie, decât 5-10 care ţin 2-3 săptămâni [ nici alea ] şi după să suferi/plângi/te simţi aiurea, etc.
Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add: eduard.bytw
Daca tu esti cea din poza atunci nu, nu e pentru ca ai fi urata.Bine, ca nici frumoasa nu esti, dar acceptabila oricum.Deci n-ar fi vorba de aspect.Nu mai raman decat 3 variante: 1. ori ai un caracter respingator; 2. ori esti mult prea rigida-n preajma baietilor si, deci, prin umare s-ar putea sa nu prezinti interes, pe atat cat ti-ai dori; 3. ori exagerezi tu, doar pentru ca probabil te-a refuzat cineva de care-ti placea si atunci, din prea multe complexe de inferioritate si frustrare, ti-ai indus singura ideea cum ca n-ai atrage pe absolut nimeni.
Iti recomand sa lucrezi ori la caracter ori la bibilica (intelegi tu), una din doua.
Poate faptul ca tu nu te indragostesti ar putea fi o problema. Poate esti pe invers. Incearca cu o femeie, nu stii niciodata.
Bafta.
Dumnezeu iti alege tie sufletu pereche, daca nu il gasesti acum o sa il gasesti mai tarziu oricum nu. o sa ramai fata mare(nemaritata)
Probabil esti mofturoasa, ai multe asteptari de la un baiat si ce bine ca in poza de profil nu esti Duck Face. Suntem in aceessi situatie.
Probleme :
- Poate esti doar un gay care sa da drept fata pe net
- Altele nu am :}
Allieris întreabă: