| Mirelutza_Mirela_1996 a întrebat:

De ce nici un baiat nu se indragosteste de mine?

30 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problemele pot fi :
-aspect
-caracter
Sau poate sunt unii care vor numai c***e si tu fiind o fata cuminte nu se "indragostesc" de tine.
Eu zic sa nu te schimbi daca e ultima varianta.
Daca esti single inseamna ca Dumnezeu iti scrie inca povestea de dragoste.

| Vi003 a răspuns:

Cred ca nu ai o parere prea buna despre tine si nici nu te pui in valoare atat cat ar trebui. Pentru inceput, limiteaza-te in a cunoaste mai multi baieti, lasa indragosteala sa vina cand vei simti ca esti in preajma persoanei potrivite. Grija si...capul sus!

| smekerul2003 a răspuns:

Bagate in sufletul lui si intra in vorba /////////////... tine-o tot asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-ti ochelarii aia jos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Habar n-am. Poate esti urata, poate stai rau si cu caracterul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai gasit peroana care trebuie happy

| Cristiann25 a răspuns:

Daca nu dai si tu "nimic"(intelegi) degeaba nimeni n-o sa stea cu tine.

| BLeur a răspuns:

Bună.

Mai multe detalii despre tine puteai să dai ca să ştiu ce să îţi zic exact.
Poate problema nu e că nu se îndrăgosteşte nimeni de tine, poate problema e că nu au avut tupeul să îţi spună. Trebuie doar să cauţi persoana potrivită, mai bine aşa. Mai bine să ai decât o singură relaţie, decât 5-10 care ţin 2-3 săptămâni [ nici alea ] şi după să suferi/plângi/te simţi aiurea, etc.

Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add: eduard.bytw

| OnuOnulică a răspuns:

Pentru a te place un baiat.
Poti incepe prin ati da ochleari aia hidosi de la ochii.

| NOBODY a răspuns:

Pentru că probabil ești:
- urâtă;
- proastă;
- neatrăgătoare;
- nu ai balcoane;
- nu ai bani, deci ești săracă;
- sugi la viață toată ziua.

| HurrHurr a răspuns:

Probleme :
- Poate esti doar un gay care sa da drept fata pe net
- Altele nu am :}

| cupydo0n a răspuns:

Poate faptul ca tu nu te indragostesti ar putea fi o problema. Poate esti pe invers. Incearca cu o femeie, nu stii niciodata.

Bafta.

| BLeur a răspuns (pentru NOBODY):

rolling on the floor)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).

| Zabbyel a răspuns:

Daca ai 7-8-9-11 anisori e normal sa nu ai un baiat laughing daca esti mai mare si nu te place nici un baiat esti ghinionista sau urata

| chivu90 a răspuns:

Ionut_chivu90 e id.ul meuwinking add si vbwinking pa paaa:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NOBODY):

Deja ai suparat fata laughing, dar totusi mi-a placut cum leai pus in ordine rolling on the floor)))))))))

| RAY a răspuns:

Tarif mare cred mai misoreaza si tu pretentile tale, daca vrei te iubesc eu de craciun ca pleaca iubita la soarca sasi taie tatal pardon porcul

| Theenergofish22 a răspuns:

Poate esti urata!

Răspuns utilizator avertizat
| Lisa01 a răspuns:

Se poate sa nu bagi tu de seama chestia asta.laughing

| Zerathull a răspuns:

Probabil esti mofturoasa, ai multe asteptari de la un baiat si ce bine ca in poza de profil nu esti Duck Face. Suntem in aceessi situatie.

| ZambetulNebuniei a răspuns:

De ce nici o fata nu se indragosteste de mine?

Probail aceleasi raspunsuri.
Totusi, mi se par diversificate cele primite de tine. thinking

Apache
| Apache a răspuns:

Urata nu esti....deci caracterul e de vina.

| contαbαndonαt a răspuns:

Daca tu esti cea din poza atunci nu, nu e pentru ca ai fi urata.Bine, ca nici frumoasa nu esti, dar acceptabila oricum.Deci n-ar fi vorba de aspect.Nu mai raman decat 3 variante: 1. ori ai un caracter respingator; 2. ori esti mult prea rigida-n preajma baietilor si, deci, prin umare s-ar putea sa nu prezinti interes, pe atat cat ti-ai dori; 3. ori exagerezi tu, doar pentru ca probabil te-a refuzat cineva de care-ti placea si atunci, din prea multe complexe de inferioritate si frustrare, ti-ai indus singura ideea cum ca n-ai atrage pe absolut nimeni.
Iti recomand sa lucrezi ori la caracter ori la bibilica (intelegi tu), una din doua.

| Chamberlin a răspuns:

Nu poti obliga pe cineva sa te placa, poate destinul te pregeteste pentru ceva mai bun nu-ti face griji de asta, ai grija de tine si de familia ta ca la un moment dat nu o s-o mai ai.

| Lenushca a răspuns:

Poate încă nu ai reușit să-i vezi pe toți, și toți pe tine happy

| h3r a răspuns (pentru Cristiann25):

Ho, ho, ho!

| Cristiann25 a răspuns (pentru h3r):

Ooo saru mana!:*

| h3r a răspuns (pentru Cristiann25):

:*

| Hutzy95 a răspuns:

Dumnezeu iti alege tie sufletu pereche, daca nu il gasesti acum o sa il gasesti mai tarziu oricum nu. o sa ramai fata mare(nemaritata)