Nu toti fac asa dar altii asa fac ca fetele sa mai atraga atentie la ei.
Nu stiu, cred ca deoarece asta-i normal, natural.
Este aiurea, chiar tare, cand incepi o relatie cum minciuni gata poti sa consideri ca a luat sfarsit relatia.
Nu Ray...Si fata aia vrea sa se culce cu tine daca o atragi si te doreste dar nu e ok cand mergi cu ea la intalnire sa iti indesi capu si mainile la ea intre sani sa balesti ca un caine in calduri.
Si nu o relatie nu se rezuma doar la sex si nu doar de asta iti iei pe cineva langa tine ci pentru faptul ca ai nevoie de un suflet care sa iti tina de urat,sa iti ofere afectiune, ajutor si sprijin, intelegere, rabdare, o baza etc
Este importat normal dar nu este prioritar si nu trebuie sa dai dovada de la prima intalnire ca asta vrei ca atunci o dai in alte alea sau trebuie sa cauti in alta parte
Tind ca cred ca nu ai avut niciodata o relatie cu o fata de vreme ce intrebarile tale sunt simple generalizari si presupuneri
Nu pot sa ii raspund lui ca e ignorat si am vazut ca face referire la comentariile mele tipic lui nici nu are rost sa imi bat capu.Nu ai cum sa ceri mai multe de la o persoana care nu a avut relati stabile decat imaginare sau o persoana pe care nu il baga o femeie normala in seama si isi creaza frustrari.
Sti ca ti-am spus de complexele si frustrarile pe care i le faci unei persoane cand ii spui ca ai nevoie doar de ceva de la el/ea si atat. Uite exemplu mai in sus.
Pai daca ceri instant sex, sau ladi impresia asta ai flit, nu poti incepe o relatie cu un act sexual, la fel cum nu poti construi o casa de la acoperis in jos.
Ray,cine isi neata personalitateas, acela nu e barbat.Si cand nu esti barbat, poti sa-ti iei gandul de la femei. Femeia are simturi ascutite, si din primele cuvinte deja stie ce vrei de la ea. Daca.i dai totul pe tava, devi neinteresant. Femeia trebuie starnita. Clar ca si femeilor le place sexul.Si in unele cazuri, adica multe, chiar foarte mult(mai ales cand prinde pe unu care da in ele ca-n bordura).Si femeia este om la fel c-a noi.Cand sari repede cu focul la tigara, fugi repede sa-i cumperi tigari, esti pe burta la prima comanda, iti pot garanta ca poate o sa-i vezi o pereche d bikini la uscat in cel mai bun caz.Nu cred ca nu ai vreun amic, care e copil de mingi prin grupul vostru.Asa pare oricine in fata une-i femei cand ii face toate poftele, pe gratis!(cei casatoriti se exclud din discutia asta...partial).In rest, succes, si nu uita, fi tu insuti asa cum esti!
anonim_4396 întreabă: