| Zoink30 a întrebat:

De ce nu au voie minori sa cumpere prezervatie? Am gandul asta de ceva timp, daca un minor vrea sa faca sex si tu nu il lasi sa cumpere prezervative creste riscul ca acea fata sa devina insarcinata de la o varsta mica

Răspuns Câştigător
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Unde este interzis?
Se interzice comercializarea băuturilor alcoolice, băuturilor energizante, tigarilor si vape către minori.
Nu exista nimic despre prezervative.

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Minorii AU voie sa cumpere prezervative, ca alea nu sunt tigari, vapeu-ri sau alcool, care sa fie interzise minorilor.
Le poti cumpara oline, de la oice magazin sau farmacie, doar bani sa ai si sa stii ce masura de prezervativ sa ceri.

| mihai69 a răspuns:

Deloc.

| Zoink30 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Un prieten avea nevoie si nu i-au dat fiind ca el este minor

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Zoink30):

Asta e prostie.

| Zoink30 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Stiu fix de asta am intrebat

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Zoink30):

A incercat la casele self-pay?

"nu ar trebui să fii cardat sau chestionat cu privire la vârsta ta atunci când cumperi prezervative. O casiera nu poate refuza legal să-ți vândă prezervative dacă nu le arăți actul de identitate.

Dacă casiera vă întreabă vârsta, nu este nevoie să răspundeți. Dacă doriți să spuneți ceva, le puteți reaminti că nu există nicio restricție de vârstă pentru cumpărarea prezervativelor"

https://medro.org/cati-ani-trebuie-sa-ai-pentru-a-cumpara-prezervative

Puteți obține prezervative gratuit (sau la un cost redus) de la multe clinici de contracepție și sănătate, de la medicul de familie, precum și de la cabinetele de sănătate din liceu și universitate. Tot ce trebuie să faci este să intri și să întrebi.
www.safeforyou.ro/clinici/clinici-contraceptie/

| Goete a răspuns:

Prezervatie?
Orice minor poate cumpara prezervative, nu este interzis. Chiar se dau gratis in centrele de sanatate, nu stiu daca si in Romania

Întrebări similare