Buna cristian,
nu stiu cine ti.a spus asta dragul meu dar eu chiar nu cred.
sunt cu prietenul meu de cand eram in clasa a 7a si eram aman2 in aceeasi clasa, iar acum am trecut in calsa a 9a si nu mai suntem in aceeasi cls dar in acelasi liceu,si sa fiu sincera imi placea mult mai mult inainte, cand intorcem capul il vedeam si oarecum imi dadea putere, daca luam o nota proasta il vedeam zambind si eram si eu fericita.suntem impreuna de 2 ani si nu cred ca am fi ajuns pana aici daca nu am fi fost in aceeasi clasa pentru ca neah... tentatii apar la tot pasul sa ieisi cu altul si invers,dar asa il aveam mereu acolo langa mine si nu.mi lipsea nimic
intelegi ce vreau sa spun?
eu chiar cred ca e mult mai bine, in cazul unei relatii seroase sa fie ambii parteneri in aceiasi scoala sau chiar in clasa, in schimb daca e vorba doar de relatii asa doar de dragul de a fi atunci ar fi mai bine sa fie din scoli diferite sa sa nu se vada unul pe altul cu altcineva.
sper ca ai inteles ce am vrut sa.ti zic
iti doresc din tot sufletul multa bafta si sa fi fericit
pupici
Pentru ca daca se despartre de tine si o sa umble cu altul din clasa ta o sa mori de ciuda si nervi. Plus daca o sa vorbeasca cu alti colegi, adica sa vorbeasca doar, o sa fi gelos din orice. haha stiu cum e
Relatiile de genul sunt superficiale, in plus nu o sa ai intimitatea necesara, si daca te desparti urat de pesoana respectiva, o vei suporta in fiecare zi, vazand-o in preajma ta.
dar na, faceti cum vreti si cum simtiti, de ce ai asculta de parerea unor straini?
pe de alta parte, greu de crezut, dar unele relatii care incep din scoala, se termina cu o frumoasa casatorie...dar deja am ajuns departe.
Nu e bine in mintea celor care gandesc pesimist. normal ca daca te vei desparti de acea persoana intr.un mod maineplacut, iti va fi greu sa o vezi zilnic. dar de ce sa se intample asta?!
Sall cum draq sa nu fie bine pai dai si dovada la colegi din clasa care is mai ratati si zic asta sau cine tia aspus ala care ti-a spus ii un noob mare prost