Ca poate nu observi si iti intra atat de adanc ca nu-i mai gasesti p-urma
Cine a zis ca nu e bine?
daca alegi un material bun/de calitate, care nu provoaca iritatii, atunci da.
pot deveni incomozi daca sunt purtati timp indelungat.
dar au si ei rostul lor, cand porti ceva stramt sau o anumita vestimentatie, si nu vrei sa se vada dungile vizibile ale lenjeriei intime normale.
Nu sunt buni deoarece pot provoca vaginite din cauza bateriilor care ajung din zona anusului in zona vaginala.si mai pot provoca si unele afectiuni ale anusului daca sunt f stramti.
Pai asa patesc alea care nu se spala ca lumea la kuur.
M-ai controlat tu pe mine sa vezi daca gresesc, sau ma rog, pe altele?
vorbeste in numele tau.
Nu vorbeam de tine. of! ce mai suferi!
mergi la ginecolog si vezi ce iti spune :daca sa te speli mai bine sau sa-ti schimbi lenjeria...
Nu sufar, ma enerveaza astia care isi dau cu parerea de parca stiu ei sigur, cum sta treaba in general legat de ceva, si despre riscurile purtarii unei piese vestimentare, cum e cazul de fata.
sunt o gramada de fete care poarta si in fiecare zi si nu patesc nici pe dracu.
altele sunt mai sensibile, intr-adevar, dar sa nu generalizam acum.; nu toate au pielea sensibila, si am zis si mai sus, daca porti rar, e ok.
si tot asa, mi se rupe si de ce zice ginecologul, sunt o gramada de doctori prosti.
Cine vorbea...Guess Who.
si tu te-ai certat cu aia de la Parazitii
Ai mare dreptate... Daca as sta sa comentez la toate comentariile prostesti mi-ar lua o zi intreaga.
Ca ti se vad pistruii de pe fund. Si din -- se face \, mai apoi | si apoi se imbraca si pleaca. Fii cuminte, poarta gogosari!
MissBlaHck! SunnyDay stie din propria experienta nu trebuie sa te superi ca spune adevarul despre ea!
Domnu, atata timp cat cineva imi da reply si imi zice ca gresesc, raportandu-se doar la experienta ei/lui proprie, am tot dreptul sa zic ca mi se rupe de ce zice, atata timp cat nu ma regasesc in ce spune.
sa zica adevarul despre ea fara sa-mi dea mie reply sa ma contrazica.
claros?
ita la el ce agitat e.
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: